Minden esetben jojó effektus?
Figyelt kérdés
Az utóbbi 3 hónapban 13 kilót fogytam, nem szép módszerekkel(alig ettem, volt hogy hánytam, tudom nem szép de enyhén depressziós voltam a sértegetések miatt) és most már mindenki mondja hogy ne fogyjak, sőt egy kicsi vissza is jöhetne (amit én nem szeretnék), szóval szeretnék visszatérni a normális étkezéshez, de a jojo effektus itt leng a fejem felett. Ha fokozatosan kezdek el többet enni, és amiket eszek egészségesek, pl ebédre egy szelet csirkemell zöldségkörettel, és nem szalonnás túrós tészta, akkor is jojózni fogok? nem tervezem hogy visszatérek a régi életmódomhoz, egyszerüen már undorodom azoktól az ételektől, és nem hisszem hogy annyit meg tudnék enni:)2013. szept. 23. 19:37
1/3 anonim válasza:
Ha egészséges ételeból viszel be kalóriát és növeled napi 200-al például, akkor nem hinném. De ha egészséges kajákon hízol vissza, nem fog lógni rólad a zsír ne aggódj, főleg ha mozogsz. 1-2 kiló lehet visszamegy, de le is jön majd hamar, ne aggódj :)
2/3 Dóri24 válasza:
szia én is a drasztikusabb fogyónál döntötem mert kb 5 hete sokszor eszek keveset kenyeret nem cukrot nem stb.de nem fogytam csak 1 kg valószinü hogy nekem koplalnom kelll h fogyak:(a jojo ef.nem mindenkinél igaz föleg h ésszel esszel utána!mindemböl ehetsz csak ésszel ne zabálj:)
3/3 Dóri24 válasza:
akkor lesz jojo ha elötte mértéktelenül zabáltál utána koplalsz és lefogysz és kezded elöröl a mértéktelen zabálást szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!