Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Félek a jojó effektustól! Mit...

Félek a jojó effektustól! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 hónap alatt lefogytam 11 kg-t (160cm, 70 rol 59re, 15 eves lány) és most suli miatt vissza szeretnék térni a normális étkezéshez (tehát ami nem 350 kcal egy nap, és mondjuk tartalmaz egy kevés húst) de nem akarok visszahízni. tudom így is kövér vagyok (csúfolnak is eleget miatta) de nem tudok odafigyelni az órákon. mozogni nincs időm, hazajövök a suliból,9ig megállás nélkül tanulnom kell. mit vagy hogy egyek, hogy ne hízzak vissza?

2013. szept. 8. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:

"tehát ami nem 350 kcal egy nap, és mondjuk tartalmaz egy kevés húst"

HA eddig úgy fogytál, hogy napo 350 kcalt eszel és hús nélkül, akkor nemcsak hogy garantáltan viszahízol, de ezzel gyakorlatilag igen komoly károkat okoztál a szervezetednek.

A fogyóKÚRÁt tartani a legnagyobb butaság, rendenes, egészségesen, a korodnak, nemednek és aktivitásodnak megfelelö napi kalóriabevitellel kialakított étrendet kell fogyasztani életed VÉGÉIG, ha tartósan normál súlyú akarsz lenni.

2013. szept. 8. 11:40
 2/6 A kérdező kommentje:
dejo... akkor mindegy maradok 350nel, nincs az az isten hogy megint en legyek az osztaly viziloja
2013. szept. 8. 11:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Így is az vagy és az is maradsz, akkor nem mindegy?

Ha 10 kilót 350 kcal fogyasztása mellett fogytál le, akkor valószínűleg csak "kifogytál a bőrödből". Még zsírosabb vagy, mint voltál, mivel a maradék izomzatodat is elvesztetted.

Ha folytatod akkor majd szépen hullani kezd a hajad is, minden hiánybetegség tünet megjelenik nálad...

Nem fogsz tudni a tanulásra koncentrálni, romlanak majd a jegyeid.

Ha nagy a melled, akkor maradandóan lógni fog.

Ha kicsi, akkor kicsi is marad.

Elmarad majd a menzeszed és meddő leszel.

Megéri ugye?

Sokkal jobban, mint napi 5-ször enni keveset egészséges forrásból, elkerülve ezzel az éhséget.

Úgy fogyni, hogy közben végig energikus maradsz; nem lóg a bőröd, hanem szép feszes lesz...

2013. szept. 8. 12:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Kezdd azzal, hogy amikor fogytál, akkor egy átlagos napon miket, mikor, mennyit ettél
2013. szept. 8. 12:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Kimaradt, hogy "írd le" ide :)
2013. szept. 8. 12:58
 6/6 A kérdező kommentje:
hát kezdetben napi ötször ettem. reggelire egy szelet korpás kenyeret tízóraira egy fél almát ebédre egy omlettet uzsira az alma másik felét, és vacsira 100 g túrót egy kevés bogyós gyümölccsel. de utána úgy kezdtem el magam érezni mint egy disznó, ezért elkezdtem azt hogy reggelire és vacsira egy alma, ebédre omlett (imádom,nem tudok vele betelni) de most igyekszem 4 után nem enni, viszont suli miatt tobbet eszek. reggeli vagy tojasfeherje vagy egy szelet korpas kenyer rio marevel, tizorai alma, ebed egy szelet korpás kenyer egy szelet sonkával.
2013. szept. 8. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!