Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A Káposztaleves-diéta okozott...

A Káposztaleves-diéta okozott valakinél jojó-effektust?

Figyelt kérdés
[link] Ezt szeretném megcsinálni, de ha kiváltja a jójó-effektust, akkor inkább bele se kezdenék. Kérlek csak azok írjanak, akik már csinálták ezt a diétát, és van tapasztalatuk.
2013. júl. 6. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:
mi értelme? nem viszel be elég vitamint, ásv anyagot, tápanyagot, legyengülsz, pár nap után attól is elfáradsz h beágyazol, vagy levetkőzöl!
2013. júl. 6. 14:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze! Ezt úgy hívják, hogy minőségi éhezés, amikor ugyan eszel, de nem kapsz meg minden tápanyagot, azaz ugyanúgy éhezés és raktározási indul be.
2013. júl. 6. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:
91%

Ez majdnem jó egyébként.

Az ember zöldségevő, ha az olyan b@r.omságokat kihagyja mint előírt krumplievés.. akkor nézzétek meg: lényegében zöldséglevest, húst és gyümölcsevést ajánl, ami jó.

Ha ezekkel jóllakik valaki, elég zsírt eszik akkor szépen lehet fogyni, ha belegondolunk én is ilyesmit ajánlok. Csak fölösleges a kötött étrend, minél szabadabb, minél változatosabb ételeket készít valaki annál könnyebb életmódszinten helyes étkezést folytatni.

A diéta rész nem tetszik, de az alapelv már jóhoz közelít. Van egy káposztám, lehet ezen a recepten alapulva főzöm meg, nem tűnik rossznak.

Ha eleget eszel, nem lesz jojó mert nem koplaltál. De akkor elég kalóriát kell bevinni, ami zöldségekkel nehéz. Húst, zsírt bátran fogyassz!

2013. júl. 6. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Én végigcsináltam, 5kg-ot fogytam. Utána nagyon figyeltem a kalóriákra, 2000-nél nem ettem többet. Kenyeret próbáltam mellőzni. Nem jött vissza semmi. Én egyébként megturmixoltam a levest, úgy ettem, íze hasonlított a paradicsomszószhoz. Mindig ettem belőle, amikor éhes voltam. Sok sikert!
2013. szept. 8. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!