Verus0408 kérdése:
BLOG: Érdekel e embereket a blogom, fogyókúra, utána következő yoyo effektus és bulímia legyőzésének témájában?
Figyelt kérdés
ezen az oldalon nagyon sok ezzel kapcsolatos kérdést találtam és talán tudok segíteni, akit érdekel személyesesn is írhat :) (fogyókúra sikeresen, yoyo efektus, bulémia és e kettő legyőzése)
2013. ápr. 3. 23:08
1/6 anonim válasza:
Mindenkit minden érdekel. Kíváncsiak vagyunk. 'De!! ne lődd le a poént! Egy mondatoddal, szinte egészében tudni lehet, mit is olvashatunk a blogodban. Bocsánat, de ez a "szakmám".
Én olvasni fogom, Te meg írj bátran!
Üdv.: Rea
2/6 anonim válasza:
igen,engem érdekelne,de a linkre kattintva nem jön be semmi. törölted az oldalt vagy még nem írtál semmit?
3/6 anonim válasza:
Engem is érdekelne, de nem jön be az oldal.
5/6 A kérdező kommentje:
be tettem a rendes linket, bocsi...
2013. ápr. 5. 07:42
6/6 anonim válasza:
írod még a blogod? mert nálam csak 1 bejegyzés van :/ és nagyon érdekelne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!