Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik nagy testsúlytól szabadul...

Akik nagy testsúlytól szabadultak meg! Lélekben kövérek maradtatok? (többi lent)

Figyelt kérdés
Leadtam az elmúlt egy év alatt 25 kilót.A BMI indexem 22,a ruhaméretem 38-40 mégis ha a tükörbe nézek,ugyanazt a 100 kilós személyt látom aki egykor voltam.Ez normális?Másnál is előfordult az ilyen?

2013. szept. 13. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
2013. szept. 13. 20:44
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!Ez leküzdhető valahogy?
2013. szept. 13. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ilyen problémám.
2013. szept. 13. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem mondanám, hogy olyan nagy testsúlytól szabadultam meg(10-12 kg), ruhaméretben 2-3 méret, de azért valami...viszont ugyanaz a helyzet mint veled..sokan mondják hogy jól nézek ki stb. de a tükörben egy tehénnek látom magam. Még mindig diétázom, még 10 kilot szeretnék kb. leadni, de magamat ismerve akkor sem leszek elégedett...

19/L

2013. szept. 13. 21:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Én most 13-4 kg-tól szabadultam meg, de voltam 23 kg-mal is nehezebb.

Személy szerint én jobban érzem magam, bár nem vagyok teljesen elégedett. És például még az önbizalmam is megjött.:)

Bár igaz van egy ilyen before-after képem, ha azt megnézem, akkor tudatosul bennem hogy mennyit változtam.:)

2013. szept. 13. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!