Akik,10-20 kg-tól szabadultak meg milyen módszerrel, mennyi sporttal és mennyi idő alatt tették?
Szerintem ugy korrekt amit csinalsz,ahogy csinalod. Kitartas es idö kerdese az egesz es minden kilo el fog tünni,ami felesleges.2 dolgot tudnek javasolni:ha unod az egeszet mert monoton,ne hagyd abba,valts!!! Akar mas helyszinen fuss,keress tarsat az edzeshez(lehetöleg nalad jobbat,igy Ö is huzni fog teged,javul a teljesitmenyed.)Masik,NE DIETAZZ!!!A dieta csakis karos hatassal van,mert nem lesz energiad mozogni.Leallsz a mozgassal.A szevezet vedekezni kezd.Elkezd feherjet azaz izmot lebontani.Mindent megtesz,hogy a zsirtartalekokhoz ne nyuljon.Eredmeny: sorvadt izomzat (ezt az elsorvadt tömeget adod le),közel ugyan annyi zsir kicsit kisseb,de ugyan ugy kövernek latszo test.
Jo fogyast! Egy sorstars
Pár éve fogytam le 85ől 65re. Kezdetben koplalással, később ettem, de csak a következőket: zöldség, fehérje, gyümölcs, 0zsír,0szénhidrtát,rengeteg víz
1 éve nyáron minden nap futottam 4-5 km-t, akkor ettem néha sütit,csokit mértékkel. Ekkor éreztem magam a legjobban a bőrömben.
Sport, mozgás és evés mindenből,de mértékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!