Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kérhetnék néhány tanácsot...

Kérhetnék néhány tanácsot azoktól akik több (10-20) kg-tól szabadultak meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nekem min. 20 kg-ot kéne fogynom és szeretnék tippeket, tanácsokat kérni azoktól akik több kilótól szabadultak meg. Hogyan sikerült? Hány hó/év alatt mentek le a kilók? Hány kg-ról mennyire sikerült lefogynod? Sokszor nekikezdtem már a fogyónak de egyszerűen 3-4 nap után kitört belőlem az ehetnék. :(

Pedig nagyon sokat nem is eszem (inkább egyszerre nagyobb adagot), leginkább a mozgással van problémám. Nagyon nehezen veszem rá magam. Eddig a Norbi aerobzónát 45 perc és a ducitréninget 30 perc csinálgattam. Futni nem tudok. Segítsetek. Mit és hogy egyek, hogyan és mennyit mozogjak. Köszi

17/L

2010. jún. 27. 17:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia. 8 hónap alatt fogytam 30 kg-ot, 16 éves koromban. Minden este futottam 30 percet, és leálltam a lisztes, cukros dolgokról, nassolni valókról, lefekvés előtt 3 órával nem ettem. És az adagjaimat is visszavettem, de csak ebédnél, a köretből (rizs, tészta, krumpli). Egyél sok zöldséget, gyümit, igyál napi 2-3 liter vizet, 5 kis adagot egyél, és kerüld a cukros, lisztes, bő olajban sült dolgokat!
2010. jún. 27. 17:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

ÉN 75 kilo voltam 3 hónappal ezelött most 65 vagyok, 55 a cél augusztus végéig (166 cm 18/L)

Én a fehér kenyeret mellőzöm, kb egy héten ha egyszer-kétszer eszek, kiváltottam vagy barna kenyérrel, de inkább a Norbis puffasztott rizst szoktam reggelizni, és arra teszek sonkát/sajtot/tojást + zöldség

+ egy pohár tej-kb ez a reggelim mindennap

utána úgy kb 11 felé gyümölcs (alma, eper, málna, barack, cseresznye)

úgy 2 felé szoktam ebédelni, de akkor nem nagyon figyelem h mit (tészta, vagy krumpli, mindegy, mindent megeszek)

csak felezem az dagot, de ha főzelék van akkor nem

utána úgy 4 felé megitn vmi gyümi

vacsora úgy 6 felé, akkor általába csirkemell+hozzá vmi zöldség, vagy mozzerella sajt, vagy hal

utána még egy bgre zöld tea és befejeztem a kajálást:)

7kor megyek tornázni, fél óra futás, fél óra tánc+bemelegítés+1óra szobabicigli

nekem ennyi elég+3-4 liter szénsavmenets ásványvíz avgy csapvíz

ha édesre vágyok, akkor szoktam néha enni csokit, vagy joghurt vagy kakaó

sok sikert, sose add fel, írd ki többhelyre az álomsúlyt+tegyél ki fényképet, h most milyen avgy és milyen szeretnél lenni-nemtom engem ez úgy motivál

sose éhez-ez nagyon fontos!

2010. jún. 27. 17:48
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat !

:)

2010. jún. 27. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!