Kérhetnék néhány tanácsot azoktól akik több (10-20) kg-tól szabadultak meg?
Sziasztok. Nekem min. 20 kg-ot kéne fogynom és szeretnék tippeket, tanácsokat kérni azoktól akik több kilótól szabadultak meg. Hogyan sikerült? Hány hó/év alatt mentek le a kilók? Hány kg-ról mennyire sikerült lefogynod? Sokszor nekikezdtem már a fogyónak de egyszerűen 3-4 nap után kitört belőlem az ehetnék. :(
Pedig nagyon sokat nem is eszem (inkább egyszerre nagyobb adagot), leginkább a mozgással van problémám. Nagyon nehezen veszem rá magam. Eddig a Norbi aerobzónát 45 perc és a ducitréninget 30 perc csinálgattam. Futni nem tudok. Segítsetek. Mit és hogy egyek, hogyan és mennyit mozogjak. Köszi
17/L
Szia!
ÉN 75 kilo voltam 3 hónappal ezelött most 65 vagyok, 55 a cél augusztus végéig (166 cm 18/L)
Én a fehér kenyeret mellőzöm, kb egy héten ha egyszer-kétszer eszek, kiváltottam vagy barna kenyérrel, de inkább a Norbis puffasztott rizst szoktam reggelizni, és arra teszek sonkát/sajtot/tojást + zöldség
+ egy pohár tej-kb ez a reggelim mindennap
utána úgy kb 11 felé gyümölcs (alma, eper, málna, barack, cseresznye)
úgy 2 felé szoktam ebédelni, de akkor nem nagyon figyelem h mit (tészta, vagy krumpli, mindegy, mindent megeszek)
csak felezem az dagot, de ha főzelék van akkor nem
utána úgy 4 felé megitn vmi gyümi
vacsora úgy 6 felé, akkor általába csirkemell+hozzá vmi zöldség, vagy mozzerella sajt, vagy hal
utána még egy bgre zöld tea és befejeztem a kajálást:)
7kor megyek tornázni, fél óra futás, fél óra tánc+bemelegítés+1óra szobabicigli
nekem ennyi elég+3-4 liter szénsavmenets ásványvíz avgy csapvíz
ha édesre vágyok, akkor szoktam néha enni csokit, vagy joghurt vagy kakaó
sok sikert, sose add fel, írd ki többhelyre az álomsúlyt+tegyél ki fényképet, h most milyen avgy és milyen szeretnél lenni-nemtom engem ez úgy motivál
sose éhez-ez nagyon fontos!
Köszönöm az eddigi válaszokat !
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!