Nagy testsúlytól megszabaduló fiúk/lányok! Hogyan őriztétek meg bőrötök feszességét?
Nagyjából 3 hónapja fogyókúrázom, vagyis inkább 3 hónapja váltottam életmódot (eleinte szórakoztam néhány fixmenüs értelmetlen fogyókúrával, de rövid időn belül rájöttem, hogy azoknak semmi értelme).
Naponta 4X-5X eszem és napi minimum 2l vizet megiszom. Heti 3X 50-60 percet szobabiciklizem.
Eddig leadtam 10 kg-t, és még szándékomban áll leadni nagyjából 30-at. Lehet, hogy ennyire nem is lesz szükség, mert ez a 10 kg is nagyon meglátszik rajtam.
Na a lényeg: rettegek, hogy a bőröm nem fogja tudni követni a változást, és megereszkedik. :(
Ti, akik viszonylag nagy testsúlytól (min. 10-15 kg) szabadultatok meg: mit tettetek azért, hogy a bőrötök ne lógjon? Milyen állapotban van most a bőrötök?
A válaszba kérlek írjatok kort, magasságot, jelenlegi súlyt, a leadott kilók számát, és hogy mennyi idő alatt adtátok le a fölöslegeteket!
22/L, 169 cm, 87 kg
Én nem csináltam neki anno semmit. Vannak rá kencék amik segíthetnek kicsit, de alapvető lényeg a tempó. Még viszonylag jó korba vagy ne parázz, nem fog lógni, csak okosan kell csinálni.
Amikor ledobtam elsőnek a nagy részét kicsit lógott a bőr. Ez egy idő után teljesen visszahúzódott ma már csak a "terhességi" csíkok árulkodnak, hogy régen mekkora kövér zsírdisznó voltam.
20 éves vagyok (4 éve fogytam), 176cm magas, jelenleg 82kg, 30-32kgot fogytam (92-ről 60-62re, majd elkezdtem izomtömeget növelni), kb 1 év volt.
A szobabickli tök jó meg minden de ne hanyagold el a felső tested sem, vegyél egy súlyzót, azzal még jobb eredményt elérhetsz.
Szia!
Én 14 kilotól szabadultam meg. A bőröm feszes bár szerintem ay is közrejátszott hogy még fiatal vagyok és a bőröm rugalmas.A másik segitségem meg a sport volt.Szerintem ennek a kettőnek a kombója nálad is bevállik csak tarts be a heti 1 kiló fogyást, ennél több súlyveszteségnél már nem tud követni annyira a bőr.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Akkor ezek szerint teljesen nem lehet megtippelni, hogy milyen lesz a bőröm, ha lefogyok. Szerencsére most még teljesen rugalmas, remélem így is marad.
A súlyzózást már korábban is terveztem, ez lesz a következő befektetésem. :)
A bőrömet meg krémezem minden nap kifejezetten erre kifejlesztett krémmel (aztán lehet, hogy csak kidobott pénz, de legalább a bőröm puha tőle :) ), hogy ha lehet már több stria ne jöjjön elő. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!