Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagy testsúlytól megszabaduló...

Nagy testsúlytól megszabaduló fiúk/lányok! Hogyan őriztétek meg bőrötök feszességét?

Figyelt kérdés

Nagyjából 3 hónapja fogyókúrázom, vagyis inkább 3 hónapja váltottam életmódot (eleinte szórakoztam néhány fixmenüs értelmetlen fogyókúrával, de rövid időn belül rájöttem, hogy azoknak semmi értelme).

Naponta 4X-5X eszem és napi minimum 2l vizet megiszom. Heti 3X 50-60 percet szobabiciklizem.

Eddig leadtam 10 kg-t, és még szándékomban áll leadni nagyjából 30-at. Lehet, hogy ennyire nem is lesz szükség, mert ez a 10 kg is nagyon meglátszik rajtam.

Na a lényeg: rettegek, hogy a bőröm nem fogja tudni követni a változást, és megereszkedik. :(

Ti, akik viszonylag nagy testsúlytól (min. 10-15 kg) szabadultatok meg: mit tettetek azért, hogy a bőrötök ne lógjon? Milyen állapotban van most a bőrötök?

A válaszba kérlek írjatok kort, magasságot, jelenlegi súlyt, a leadott kilók számát, és hogy mennyi idő alatt adtátok le a fölöslegeteket!

22/L, 169 cm, 87 kg

2011. júl. 29. 10:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én nem csináltam neki anno semmit. Vannak rá kencék amik segíthetnek kicsit, de alapvető lényeg a tempó. Még viszonylag jó korba vagy ne parázz, nem fog lógni, csak okosan kell csinálni.

Amikor ledobtam elsőnek a nagy részét kicsit lógott a bőr. Ez egy idő után teljesen visszahúzódott ma már csak a "terhességi" csíkok árulkodnak, hogy régen mekkora kövér zsírdisznó voltam.

20 éves vagyok (4 éve fogytam), 176cm magas, jelenleg 82kg, 30-32kgot fogytam (92-ről 60-62re, majd elkezdtem izomtömeget növelni), kb 1 év volt.

A szobabickli tök jó meg minden de ne hanyagold el a felső tested sem, vegyél egy súlyzót, azzal még jobb eredményt elérhetsz.

2011. júl. 29. 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia, én 20 kg-t fogytam le, napi 5-6szor ettem, minden nap 1 órát sportoltam (vagyis ezeket nem hagytam abba), 2-3 liter folyadékot ittam naponta, mindig odafigyeltem rá, hogy egészséges ételeket egyek, de a bőrömön ez se segített... Szerintem a genetika is közrejátszik a dologban, nekem az izületeim is olyan "löttyedtek", azaz lazák nagyon, lúdtalpam van születésem óta, stb.... Kötőszöveti lazaságom van sajnos, ez van. De én úgy vagyok vele, hogy inkább legyen csúnya a bőröm, minthogy kövér legyek! 20/L
2011. júl. 29. 11:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 14 kilotól szabadultam meg. A bőröm feszes bár szerintem ay is közrejátszott hogy még fiatal vagyok és a bőröm rugalmas.A másik segitségem meg a sport volt.Szerintem ennek a kettőnek a kombója nálad is bevállik csak tarts be a heti 1 kiló fogyást, ennél több súlyveszteségnél már nem tud követni annyira a bőr.

2011. júl. 29. 11:58
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Akkor ezek szerint teljesen nem lehet megtippelni, hogy milyen lesz a bőröm, ha lefogyok. Szerencsére most még teljesen rugalmas, remélem így is marad.

A súlyzózást már korábban is terveztem, ez lesz a következő befektetésem. :)

A bőrömet meg krémezem minden nap kifejezetten erre kifejlesztett krémmel (aztán lehet, hogy csak kidobott pénz, de legalább a bőröm puha tőle :) ), hogy ha lehet már több stria ne jöjjön elő. :)

2011. júl. 31. 22:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!