Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi motivál? Miért is akarsz...

Mi motivál? Miért is akarsz fogyni?

Figyelt kérdés
Miért nem maradsz kövér hisz milyen jókat ehetsz,ígyis elfogadnak az emberek találni rád ruhát.. ismerős? titeket mi motivál?
2013. szept. 2. 00:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
detto mint a 9es
2013. szept. 2. 12:45
 12/12 anonim válasza:

Meguntam, hogy képtelenség a hatalmas fenekemre nadrágot venni. Sírni tudtam volna ahányszor bementem egy próba fülkébe.

Itthon a tükörnél detto. Sokkolt a látvány a fényképeken is. Egyszerűen a fejemben lévő én-kép nem egyezett a valóságos kinézetemmel (pedig nem nádszálként gondolok önmagamra, de a kissé "molett és pocakos" nem egyenlő a trampli tehénnel, ami voltam).

Ja, és eléggé zavart, hogy tavaly nyáron nem tudtam szoknyát hordani, mert a két combom úgy kidörzsölődött, hogy borzalom...

Fogytam 23 kilót, ha belenézek a tükörbe akkor MAGAMAT látom!

Felvehetek szoknyát, csini ruhát, olyat amilyen megtetszik, és nem azt ami feljön rám és ami ápol és eltakar...

Naponta kapom a bókokat, milyen csini vagyok (persze ezt most még inkább azért mert lefogytam, de azért jólesik).

2013. szept. 3. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!