Mi motivál? Miért is akarsz fogyni?
Engem nem motivál semmi, egyszerűen nem érzem magam jól a bőrömben.. Szégyellem hogy meghíztam, nem is keveset..
Akárhányszor megyek a központba vásárolni, és látom az idomtalan kövér nőket, akik még nálam is kövérek, ilyenkor mindig az jut eszembe hogy ha nem kezdek valamit magammal én is ilyen disznó leszek.. Én nem akarok ilyen kövér lenni.. Ezért sportolok, diétázom egy ideje. Lassan mennek le a kilók, de már van egy pici siker...(tényleg nagy súlyról beszélek, nem 60-70 kilóról )
Fogalmam sincs, ez csak úgy jött. Életmódot váltottam, hogy még egészségesebb legyek, illetve mert az addigi étrendem már nem esett oly jól. Belegabalyodtam a gyk-ba, infókat gyűjtöttem s ha már életmódváltás, miért ne fogyjak is, ha lehetséges? :D Ilyesmi.
Jókat enni nyilván szeretek, mint minden igaz hedonista. De ehhez nulla köze van annak, hogy kövér vagyok vagy sovány vagy épp fogyni akarok-e. Eszembe sincs nem kiélvezni a gasztronómiai örömöket, csak mert fogyok :D Sokkal jobbakat eszem, mint korábban. De főleg sokkal töményebbeket...
Az emberek elfogadása nem hat meg, magamnak akarok megfelelni :) Ruhát pedig pont karcsún könnyű találni. Márpedig én utálok ruhát venni, ha már muszáj, szeretném hamar letudni :D De azért valahogy kinézőt venni. Ami nagy hassal és csípővel nem egyszerű.
S évtizedek alatt meg is untam a hájamat, ez van.
Plusz kisebb súllyal jobb lesz a motorom fogyasztása. Nem sokkal, amúgyis most hosszabbíttattam az áttételt, amitől sokkal többet javult, de azért kellemes bónusz, ha még jobb lesz, nem? :D Na azért ez nem igazán motivál, de eszembe jut ;)
Ja és több izmot akarok, ami nem valami látványos a háj alatt...
Eleinte az, hogy az egészségem veszélyeztette a súlyom. Szerencsére azon az állapoton már túl vagyok, de még mindig van rajtam bőven felesleg.
Az exem rengeteget szekált miatta, emiatt az önbizalmam kb nulla. Habár nem ez volt a fő probléma..
A mostani párom imád, ezt állandóan mondja, a súlyom miatt sose szólt be. Viszont nem szereti, ha önbizalomhiányosan viselkedem, pl. nem akarok totál díszkivilágításban szexelni. Amikor mondtam, mi bajom van, az volt a reakciója, hogy ha zavar, akkor tegyek ellene, de így is szeret, csak ne problémázzak.
Másrészről viszont az ő megjelenése is komoly motiváció: tökéletes a teste (is :) ), csupa szépen kidolgozott izom, egy deka felesleg nincs rajta. Emellett igazán jó lenne, ha én se lennék már dagi :)
1. Strandon szexin akarok kinézni.
2. Fizikai munkát kell végezzek így erős és strapásabb akarok lenni emiatt szeretnék sportolni.
3. A barátom most kezd el újra versenysportoli nem akarok mellette duci lenni, hanem én is erős szexi csaj szeretnék lenni.:)
Én csak 8 kg-ot fogytam le tavasszal, annyira nem zavart mert nem nagyon látszott. Inkább azért fogytam mert az zavart, hogy eléggé ellustultam. Előtte 1-2 évig nagyon ritkán sportoltam és így felszaladtak a kilók.
Tavasz óta viszont heti 3-4 napot sportolok és jobban érzem magam. A felesleg is gyorsan eltűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!