1/9 anonim válasza:
7 nap alatt kb. 1 kilót, 2 nap alatt arányosan kevesebbet.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2013. aug. 30. 17:53
3/9 anonim válasza:
Ha a két nap alatt semmit sem eszel, és csak minimálisan iszol, akár 2-3-4 kilóval is kevesebbet mutat majd a mérleg.
4/9 anonim válasza:
Én két kilót szedtem fel rokonoknál /tanya/ négy nap alatt, amit itthon két nap alatt le is adtam.
5/9 anonim válasza:
Tudni kell, hogy a fogyás zsírtömeg változást jelent. Ez nem gyors. ha valaki kivérzik fél óra alatt, az nem egyenlő 5 kiló fogyással.
6/9 anonim válasza:
Egy francot, a fogyás testtömeg csökkenést jelent. Ha izomból és vízből fogysz, az is fogyás. Amúgy se lehet csak zsírból fogyni.
7/9 anonim válasza:
Rossz példa és káros is..de mikor nekem kiderült h a barátom átvert két napig szinte csak levegőn és idegen éltem..és lement 2 kiló körül..persze hamar vissza is jött..de extrém esetben képes a szervezet gyorsan leadni pár kilót (ami tuti nem zsír XD amúgy)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. aug. 30. 23:20
9/9 anonim válasza:
Ha valakit leszúrok és vérzik pár kilót, én nem fogom azt mondani hogy szupi fogyasztó módszerem van. Hülyeség fogyásnak nevezni a víz, széklet stb. vesztést, semmi értelme. De hát nevezhetitek annak.. felőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!