Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szilveszterig le tudok adni...

Szilveszterig le tudok adni 4kg-ot? 163cm/57kg

Figyelt kérdés

163cm/57kg

17/L

Mire kell odafigyelnem?

Kérlek adjatok ötleteket, mert nagyon fontos!

2009. okt. 31. 15:47
1 2
 1/13 anonim válasza:
30%
Hovà akarsz fogyni?Elakarsz fogyni?53 kilosan szerintem gebe lennél.Tanàcs:diéta. zöldség,àsvànyviz,futàs..
2009. okt. 31. 15:54
 2/13 A kérdező kommentje:

53 kg lenne ideális súly számomra.

Tulajdonképpen nem az 57 kg-mal van a gond, hanem a zsírral a hasamon és a combomon. Ha az a 4kg + izomból lenne, akkor fel sem tettem volna a kérdést.

2009. okt. 31. 15:57
 3/13 anonim ***** válasza:
Fuss, majd meglátod! Kitartó edzés az a fontos!
2009. okt. 31. 15:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia, biztosan le tudod adni!, HA AKAROD!..

Több szempontból kell nézni a dolgot, hogy eljuss a célhoz! legfontosabb az akaraterő és a kitartás! Mivel ez a négy kiló nem is olyan sok, könnyebb lesz a dolgod! Naponta háromszor étkezz, ne igyál semmi szén-savasat, csak sima csapvíz!!!!!!!(citrommal pl)..A napi folyadékbeviteled min 1,5 liter! Mozogj! Menj sétálni!!!!! Ha napi egyszer megteszed a fél órás sétádat már az is jó! Semmi édesség!, Kevés szén-hidrát! Sok zöldség, gyümölcs (nem banán!), kevés krumpli, meg tésztafélék.! A fő az a folyadék, és NO CUKOR!.. Ha ezeket betartod, akkor akár 1,5-2 hét alatt simán leadod!..Ha van még kérdésed nyugodtan írj!!!!!!:D:D:D

2009. okt. 31. 16:14
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos választ! :-) Van bennem akaraterő, már 3 napja nem ettem semmi nasit, semmi cukrosat.

Már csak a mozgásba kellene belekezdeni, de ma megyek futni, úgyhogy az is meglesz.

Remélem sikerül!

2009. okt. 31. 16:24
 6/13 anonim ***** válasza:
66%
szilveszterig 14 et is
2009. okt. 31. 16:38
 7/13 anonim ***** válasza:

Ő...tévhit hogy cukrot nem szabad enni, cukrot lehe4t csak nem sokat, tehát például édesítőszert semmiképp mert nagyon ártalmas, ha édesre vágysz egyél cukrot, amit viszont kerülni kell az a zsíros ételek, és az olyan ételek amiktől hamar leszel éhes, mint a gyorskaják, és a rizs...

Minden nap futsz egy kicsit, és szépen lemegy...

2009. okt. 31. 21:04
 8/13 anonim ***** válasza:

Jajj, ezek a gebe leszel, stb kommentek, mindig csak nevetek, biztos egy lusta teltkarcsú hölgy áll mögötte. Miért kell leszólni a másikat? Én 170 centi 56 kilóval szarul néztem ki, mert alkatilag hasra hízok, így még a fenekem maradék kereksége is elveszett. Edzettem, 3 kilót, és láss csodát, sokkal vonzóbb lettem, minden fiú dicsért. Ne kelljen mer leszólni a másikat, csak mert most divat minden vékony lányt anorexiásnak titulálni.

Szerintem leadhatsz, menni fog. Kevesebb szénhidrát, heti négyszeri edzés (először csak 1-1 órák), és menni fog, ez biztos.

2009. nov. 1. 12:09
 9/13 anonim ***** válasza:
Természetesen cukrot kell bevinni a szervezetbe!!! Szinten kell tartani a vércukorszintet is, és semmi képen sem szabad túlzásba vinni a koplalást! Nem szabad hirtelen elkezdeni futni sem, hanem szépen fokozatosan hozzászoktatni a szervezetet egy más életmódhoz. Mindenből szabad (a kivételeken kívül), de keveset! Fő, hogy az alapvető vitaminok, nyomelemek, tápanyagok jussanak be a szervezetbe, hisz arra szüksége van. Ha megvonjuk, akkor jönnek az egyéb gondok, károsodások! Nyugi, így is menni fog! TAPASZTALAT!
2009. nov. 1. 14:35
 10/13 anonim válasza:
én 22 éves és 165 cm magas 57 kg vok. ha aránytalannak érzed a felesleget, pl, több van a hasadon mint a combodon, akkor napi 1 óra tornával sokat elérhetsz, és persze sok folyadék, kevesebb cukor bevitele, kenyér az csak piritott formájába. csak egy tipp mert 2 hét alatt szenvedés nélkül adtam le 5 kg-ot. Ja a torna; oda többet mozodj ahol több a felesleg hogy arányos legyél. nekem bevált. mikor betegségem miatt 52 kg ra fogytam kint volt a bordám, beesett a hasam, az arcom is. ne a kg ot nézd hanem az alakod! anyukám ugyan olyan magas 54 kg mal több és vékonyabbnak néz ki nálam, de nem csqak szerintem, ez egyértelműen látszik.
2009. nov. 4. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!