Szilveszterig le tudok adni 4kg-ot? 163cm/57kg
163cm/57kg
17/L
Mire kell odafigyelnem?
Kérlek adjatok ötleteket, mert nagyon fontos!
53 kg lenne ideális súly számomra.
Tulajdonképpen nem az 57 kg-mal van a gond, hanem a zsírral a hasamon és a combomon. Ha az a 4kg + izomból lenne, akkor fel sem tettem volna a kérdést.
Szia, biztosan le tudod adni!, HA AKAROD!..
Több szempontból kell nézni a dolgot, hogy eljuss a célhoz! legfontosabb az akaraterő és a kitartás! Mivel ez a négy kiló nem is olyan sok, könnyebb lesz a dolgod! Naponta háromszor étkezz, ne igyál semmi szén-savasat, csak sima csapvíz!!!!!!!(citrommal pl)..A napi folyadékbeviteled min 1,5 liter! Mozogj! Menj sétálni!!!!! Ha napi egyszer megteszed a fél órás sétádat már az is jó! Semmi édesség!, Kevés szén-hidrát! Sok zöldség, gyümölcs (nem banán!), kevés krumpli, meg tésztafélék.! A fő az a folyadék, és NO CUKOR!.. Ha ezeket betartod, akkor akár 1,5-2 hét alatt simán leadod!..Ha van még kérdésed nyugodtan írj!!!!!!:D:D:D
Köszönöm a hasznos választ! :-) Van bennem akaraterő, már 3 napja nem ettem semmi nasit, semmi cukrosat.
Már csak a mozgásba kellene belekezdeni, de ma megyek futni, úgyhogy az is meglesz.
Remélem sikerül!
Ő...tévhit hogy cukrot nem szabad enni, cukrot lehe4t csak nem sokat, tehát például édesítőszert semmiképp mert nagyon ártalmas, ha édesre vágysz egyél cukrot, amit viszont kerülni kell az a zsíros ételek, és az olyan ételek amiktől hamar leszel éhes, mint a gyorskaják, és a rizs...
Minden nap futsz egy kicsit, és szépen lemegy...
Jajj, ezek a gebe leszel, stb kommentek, mindig csak nevetek, biztos egy lusta teltkarcsú hölgy áll mögötte. Miért kell leszólni a másikat? Én 170 centi 56 kilóval szarul néztem ki, mert alkatilag hasra hízok, így még a fenekem maradék kereksége is elveszett. Edzettem, 3 kilót, és láss csodát, sokkal vonzóbb lettem, minden fiú dicsért. Ne kelljen mer leszólni a másikat, csak mert most divat minden vékony lányt anorexiásnak titulálni.
Szerintem leadhatsz, menni fog. Kevesebb szénhidrát, heti négyszeri edzés (először csak 1-1 órák), és menni fog, ez biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!