163cm és 59kg vagyok, miért mondják mások, hogy vékony vagyok?
Figyelt kérdés
Most vagy nekem van testkép zavarom, vagy a munkatársaimnak és a szüleimnek...
Olvasgatva itt a kérdéseket és válaszokat, ennyi centivel és kilóval egyáltalán nem hiszem, hogy egyedülálló jelenség lenne, hogy még fogyni szeretnék kb 3-5 kilót.
A szüleim és munkatársaim viszont mostanában egyre több megjegyzést tesznek, hogy hova fogyok már, meg milyen vékony vagyok.
Jó, az tény, hogy egyenletes alakom van, semmim sem kimagaslóan nagy :D De akkor sem tartom magam vékonynak :O
Azért mondják mert nyugtatgatnak?
2011. máj. 26. 16:31
1/6 anonim válasza:
biztosan:)
Csak a munkatársaid és a szüleidről van szó,még jó hogy nem duciznak le:) Nekik így vagy jó,és elsősorban az ő véleményük számít:D Viszont ha nem érzed magad jól ahogy vagy akkor tehetsz ellene.
2/6 anonim válasza:
Nálam is ugyan ez van, de egyszer megjegyzik, h. ilyen meg olyan vékony vagyok, hová akarok még fogyni, máskor meg hogy milyen "jó formában vagyok"...érted ugye. Szerintem csak azért mondják mert nem akarják, hogy fogyózz hátha túlzásba esel meg aztán ők így is szeretnek. Lehet, hogy látják, hogy van egy kis probléma, de a szüleid úgy gondolhatják, hogy a saját gyereküknek mégsem mondhatják azt, h. szívem kicsit túlsúlyos vagy le kéne adnod pár kilót... Valszeg a munkatársaid is így gondolják. Amúgy én majdnem 10 centivel magasabb vagyok és talán egy két kilóval könnyebb de még így is vannak itt ott hurkáim meg vastag a karom narancsbőrös a combom, szóval, szerintem rajtad is lehet felesleg. Ha nem anorexiás akarsz lenni, csak formába lendülni akkor szerintem ne törődj azzal amit mások mondanak. Táplálkozz egészségesen és mozogj sokat.
3/6 anonim válasza:
Ha izmos vagy akkor teljesen jó ez a súly. Sőt. De lehet rajtad tényleg úgy oszlik el, hogy nem látszik hogy van felesleged..
5/6 anonim válasza:
Nem mindig az szokott lenni, hogy csesztetnek, hogy hová fogysz, nem is vagy kövér, aztán -7kg múlva áradoznak, hogy húú, MOST de jól nézel ki:)
6/6 A kérdező kommentje:
:D Igen, valami hasonlót várok én is ha lemegy a maradék kb 4 kiló :D
2011. máj. 26. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!