Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy van akkor, hogy a pasik azt mondják, hogy az olyan nőket szeretik akiken van mit fogni, de az utcán meg leginkább a vékony nőket nézik meg? Akkor hogy van ez?
Én a vékony nőket szeretem, nem azokat akiken van mit fogni. Éppen ezért az utcán is a vékony csajokat nézem meg.
21F
Honnan tudod, hogy a vékonyakat nézik meg?
Amúgy lehetséges okok:
- Az a vékony is felkeltette az érdeklődését.
- Hazudott.
- Bármi más egyéb, ami most épp nem jut eszembe, de majd szólok.
Végeztem egy ilyen felmérést magamba mikor pl az utcán voltam vagy valahol máshol. De csak úgy kíváncsi voltam az emberek, férfiak, reakcióira.
Megnéztem milyen nők jönnek az utcán . Amit az előbb leírtam ( az a homokóra alkatú )nők. Őket 10-ből max 4 ha megnézte. Mikor jöttek a vékony nők akkor mindegyik szinte odakapta a fejét, és végignézte.
De egy teltkarcsú nem lehet csinos és vonzó, mint egy vékony lány? :)
"Jaj hagyjuk már ezt az általánosítás szart. ez csak egy kérdés,"
Nem minden pasi mondja, hogy "szereti, ha van mit fogni", de azok, akik ezt mondják, nem feltétlen nézegetik a modell alkatú csajokat az utcán.
Ettől függetlenül tény, hogy a "szeretem, ha van mit fogni" szöveg jelentősen kapcsolatbarátabb, mint a "már nem olyan kemény a feneked, mint mikor megismertelek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!