Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez sok egy napra?

Szerintetek ez sok egy napra?

Figyelt kérdés

Rendszeresen tornázok, és próbálok diétázni.

Ma pl. ezt ettem: 2 szelet barna kenyér sonkával, sajttal,

1 szelet görögdinnye,

még 2 szelet barna kenyér sonka, sajt,

1 szelet görögdinnye,

1 activia jóreggelt müzlis joghurt,

gyümölcssaláta(4szilva, 2alma, 2barack).

2013. aug. 23. 22:45
 1/10 Fannipani válasza:
Egyáltalán nem sok! Szerintem kevés. De ha neked ennyi elég akkor jó.
2013. aug. 23. 22:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Ma leszólítottak, hogy ez túl sok...
2013. aug. 23. 22:57
 3/10 anonim ***** válasza:
A gyümölcsök nem jók diétára, cukrosak, amik szinte biztos, hogy zsírrá alakulnak. Max. 2 alma egy nap és inkább zöldségek! sonka, sajtot pedig szerintem jobb lenne lecserélni sovány húsra (csirkemell,pulykamell) és zsírszegény túróra. Ezeknek magas a fehérje- és kevés a kalória tartalma. Így a tornával megszerzett izmot nem veszíted el, esetleg növeled.
2013. aug. 23. 22:57
 4/10 TwiceAsNice ***** válasza:
Viccelsz? Én reggelire szoktam ennyit enni. Kb. 1000 kcal körül van-ami mellesleg sport mellett-már a koplaláshoz közelít.
2013. aug. 23. 23:00
 5/10 anonim ***** válasza:

Soknak szerintem nem sok, csak ezek az ízes joghurtok se ajánlottak diéta alatt. Simán turmixolhatsz magadnak natúrból, gyümölccsel.

Kalóriára meg tényleg nagyon kevés.

2013. aug. 23. 23:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem érzem koplalásnak, nem vagyok éhes, és persze nem minden nap ezt eszem. Volt már hal rizzsel, különböző levesek, és a panírozott csirkemell is becsúszott...
2013. aug. 23. 23:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez reggeli és egy könnyű vacsora. A többi étkezésre való hol maradt?
2013. aug. 23. 23:30
 8/10 anonim ***** válasza:

#3: A lipogenezist most hagyjuk, amúgyis, én is biztonságosabbnak tartom a csökkentett szénhidrátbevitelt, bár én inkább a kenyeret hanyagolnám, mint a gyümölcsöt. De ez egyeseknek túl drasztikus.

Node. Fehérjét így is evett, csak zsírosat, ami teljesen jó. Ha zsír- és kalóriaszegényre cseréli, attól csak koplalósabbá válik az amúgy sem energiadús napja (s akkora kalóriadeficittel hogyan növelne izomtömeget? Még ha kezdő is, akinél kivételesen megy az izmosodás zsírvesztés mellett is).

A zsír energiát ad és jóllakat, jobb, mintha szénhidrátból vinné be az energiát, mert nem cibálja meg az inzulint. Bár kinek mi passzol, ugye. Mivel a kérdezőt nem zavarja a normális zsírtartalom, minek változtatna ok nélkül?

Leginkább a zöldséget hiányolom a napból. Nekem a főtt étel is hiányozna, de különbözőek vagyunk s ez egyetlen kiragadott nap.

Ja, ami a kérdést illeti, ez inkább kevés, mint sok.

2013. aug. 23. 23:49
 9/10 anonim válasza:

Kevés!

Mint írták előttem is, a gyümölcs sok cukrot tartalmaz. Nem a legmegfelelőbb diéta alkalmával, bár szükséges vitamint bevinni. Másik, hogy a dinnye 90%-a víz, szóval azzal nem vittél be szinte, csak vizet, ami persze jó, de kevés, így nem is tekinteném étkezésnek.

Sajt se mindegy, milyen, némelyik elég sok zsírt tartalmaz (pl. Camambert, trapista)

Egyél mondjuk reggelire zabpelyhet.

De egyszerűbb, ha itt szétnézel:

[link]

Lehet válogatni! ;)

2013. aug. 23. 23:53
 10/10 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom, mi a speciális a dinnyében (azt leszámítva, hogy sokkal könnyebb rengeteget enni belőle, mint más gyümölcsből, ezért szerintem azzal kell a legjobban vigyázni mind közül). Nagy része víz és nincs benne töméntelen cukor? Annyi van benne, mint az almában, valahogy arra mégse mondják folyton, hogy lazán lehet enni... Fura.
2013. aug. 24. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!