Hogyan fogyjak le legalább 40-50kg ot!?
Eredményesen csak teljes életmódváltással fogyhatsz, ha teljesen másfajta kajálásra állsz rá.
Gondolom azért nőttél ilyen nagyra, mert sok olajban sült dolgot meg lisztes dolgot eszel, hát ha ezeket a dolgokat kitörölnéd az étrendedből, akkor olyan szépen mennének le a kilók mint a parancsolat. Persze könnyű ezt mondani, sok éves szokásokat nem lehet csak úgy feladni egyik napról a másikra.
Kínozhatod magad edzésekkel, ilyen-olyan tornagyakorlatokkal magadat órákon át, ha mellette pizza, sült krumpli, spagetti vagy bundás kenyér a menü, akkor a testmozgás semmit se ér.
Én is voltam már majdnem 120 kiló, most 80 vagyok, de 65 kg az álomsúlyom úgy h nekem is van még mit leadni. Mondjuk tegnap én is hagymás sült krumplit bűnöztem. =) Én vegetáriánus vagyok, nekem a nyár a paradicsom, van h egy nap egy egész dinnyét is eltűntetek. Amúgy tényleg az a legjobb fogyókúra, ha távol tartod magad mindentől ami olajban sült. 100% hatásos.
Hát ha ezt így be tudod tartani amit leírtál akkor annak működnie kell majd. :)
Pár éve így ősz táján csináltam olyat is, h se krumplit, se rizst, se semmit amibe liszt van (kenyerek, sütik) nem ettem, de amúgy minden más jöhetett szinte minden mennyiségben, és ettől is lement 5-6 kiló úgy 2 hónap alatt.
Szia!
Ne vacsizz! 6 után már ne egyél semmit, és csak vizet igyál. Be fog indulni a fogyás és a bőröd is tudja majd követni. Tényleg ilyen egyszerű és életmód-szerűen is lehet csinálni. Ha egyszer-kétszer bűnöznél, attól még folytatod másnap, nem történik semmi.
Sok sikert:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!