175cm 57kg 13/L hogyan fogyjak le legalább 3kilót? Hogyan adjam le a hasamról a fenekemről és a combomról a felesleges kilókat?
Szia!
Amikor az ember leül, a hasa kidomborodik. Még annak is, akinek egyébként horpasza van.(én már csak tudom). A magasságodhoz képest egyáltalán nem sok a súlyod, sőt!! Egy kicsit az önértékeléseden kellene javítani, és nem lefogyni. Az előttem szólót csak megerősíteni tudom. Futópad, bicikli, és minden nap hasprés. Ezt érdemes úgy csinálni, hogy megemeled a lapockád, derekad leszorítod, ebben apozícióban megtartod, és innen préseled gyors ütemben. Figyel a helyes levegővételre. Orrodon be. és pici apró kifújásokkal ki. A belégzésnél érezd, hogy a hasadba lemegy a levegő. Ha csak kapkodod, akkor fájni fog a bordádnál. Számod meg, hogy elsőre hányat tudsz csinálni. Másnap csinálj 10-el többet. Próbáld elérni, hogy legalább 8 percig csinálod megállás nélkül. Elég hatásos. Ez szépen formálja a has azon részét, ami Neked gondot okoz a leülésénél.
Remélem, segítettem a válaszommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!