Mivel érhetem el azt, hogy három, rendelkezésre álló nap alatt fogyjak legalább 1-2 kilót mindenképpen?
zsírból? zsírlezsíváson kívül esélytelen... izomból simán le tudsz még talán többet is. vissza kell fogni a kaját és nem mozogni. simán lemegy ennyi.
egy kiló zsír 9000 kcal. neked ezek szerint 9-1800 kcal deficitet kéne összehozni 3 nap alatt. esélyed nem lesz rá.
1-2 napig nem eszel semmit, lemegy némi víz, kiürül a beled, leadsz egy kis izmot. ennyi fog történni, meg max 3 nap alatt fél kiló zsírt. de utóbbi erősen felülbecsült...
sajnálom
szia!
én most épp meg vagyok elégedve az alakommal,de ez nem vt mindig így.
1 éve még 65-67 kg voltam a csupán 160 cm-hez,ma 54 kg vagyok :)
de néha túleszem magam,helyesebb elmegyünk barátokkal pár napra és akk aztán egész nap kajálunk,fagyi,csoki,chips,pizza... és akkor bizony nagyon 57-58 kg-ot mutat a mérleg és nagy lesz a hasam.
ilyenkor nekiállok hulla-hoppozni és 3 nap alatt viszonylag eltűnnek a kilók,vmint egész nap csak teát és vizet iszom,meg csak gyümölcsöt és párolt zöldséget esetleg egy kis natúr husit eszem.
így aztán nem igazán szedek vissza 1-2 kg-nál többet most már úgy fél éve :) :)
uh sztem sok folyadék,sok gyümi és zöldség és este no kaja és máris fogysz egy picit :) :)
akkor meg is van a győztesünk! hullahopp karika és koplalás a megoldás a túlsúlyosoknak!!
nájsz...
persze alapjáraton nem ilyen kajákon élek,csak nem szeretem nézni amikor sokat szenvedett dolgokért csak úgy ripsz-ropsz kapok vmit,ami itt kilók :(
én normálisan eszem,csak este azért nem zabálok annyit mint régen.
meg lehet a kor is hozza,most vagyok 18 és talán kezd beállni a normál súlyom :) :)
de félek,hha jövőre egyetemre megyek és barátokkal lakom albérletben megint hízni fogok
Elsőnek: eszem ágában nincs "1-2 napig nem enni semmit". Nem tudom, honnan szedted. Sajnálkozni meg ráérsz, mert annak egyelőre helye nincs. Futok egy keveset mindennap, és máris jobban fogom érezno magam a bőrömben.
Másodiknak: nagyon köszönöm a válaszod! Hullahoppom sajnos nincs itthon.. :), de azt hiszem, én a futással fogom azt helyettesíteni. Sajnos én képtelen lennék egyetlen napot is kibírni párolt zöldségen és gyümölcsön. Az, hogy este 6 óra után már nem eszek semmit, részemről még megoldható, de a koplalás nem. Reggelire 1 szelet pirítóst szoktam enni friss, kertünkből való zöldségekkel (paradicsom, paprika, uborka) + teával. Ebédre is mindig azt eszem, amit drága édesanyukám főz. Aztán vacsorára meg amit találok, de akkor is igyekszem könnyebb ételeket enni. Valószínűleg a mozgásszegény életmód az oka annak, hogy felmentem 82-84 kilóra. Középsuliban rengeteget bringáztam, szinte mindennap 10 km-t, és bár akkor sem fogytam, de nem is híztam, tartottam a 72-73 kilós súlyomat. Sajnos egyetem mellett bringázásra nincs esély, marad a buszozás, villamos, egyebek. Még ma délután belevágok a mozgásba! Elszánt vagyok! (sajnos nem mindig). Még1szer köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalataidat!
Szerintem válaszd a hullahoppot! :)
--
A válasz a kérdésedre: SEHOGY.
+ Egy kérdés: Miért akarsz másnak látszani (pénteken), mint aki vagy. Szombaton már nem számít?
Jól gondolod,h hosszabb időt kell a diétára szánnod.3nap alatt annyit tudsz elérni,h jobban érezd magad a bőrödben,h elégedettebb legyél magaddal vmivel,h érezni kezded a változást,h teszel azért h jól néz ki..kg-ban ez nem biztos h jelent majd változást!!
Először is nagyon nagy hiba,h nem eszel húst!!Nem a húst kell elfelejteni az étrendből,hanem a szénhidrátot!!Azt csökkentsd le ,de ne zéróra!
A fehérjék az emberi sejtek számára nélkülözhetetlenek,a testednek kb.18-20% adó fehérjék felelősek az izmok, a vér ,néhány szervünk anyagcseréjéért.
Napi 5-6szor kajálj,kis adagokat (3főétkezés legyen ebből,reggelire edd a legtöbbet!)
20 kg-onként 1 liter folyadékot kell meginnod egy nap-> 80kg vagy,akk 4 l vizet.
Kezdj úszni,futni v. cardiozni :)
Egyél: HÚS(hal,csirke,pulyka,nyúl),TEJTERMÉKEK (túró,kefír, joghurt),TOJÁS(fehérje),teljes kiörlésű kenyér (ezt csak reggelire),ZÖLDSÉGEK,rizs
Amit még lehet: gyümölcs,zabpehely,módjával müzliszelet,étcsoki,gyümölcslevek etc..
Csodát nem tudsz csinálni 3 nap alatt,de attól is jól érezheted magad,h elmész fodrászhoz,veszel egy nagy kád lazító fürdőt,akár masszázsra is elmehetsz,új ruhát...
Kívánom,h a pénteki nagy napodban örömödet leld :)Kitartást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!