Alana9274 kérdése:
Óriási hibát követtem el. Szerintetek 10 nap alatt lemegy?
Figyelt kérdés
szuperül ment a diétám,tök vékony voltam már,imádtam a testem.ma azonban súlyosan bezabáltam..mindent amit találtam..nem csokit meg ilyeneket de valami eszméletlen mennyiségű (egészséges) kaját..mindjárt szétrepedek.ittam májva teát hogy meghajtson.érzem magamon hogy kövér vagyok,mint egy hordó..10 nap mulva viszont bikinire kell vetkőzzek:((( nagyon szomorú vagyok,hogy ekkora hülye voltam.(heti 5-6 órát edzek,futok) hihetetlen nagy a hasam most meg mindenem..nem tudom mi ütött belém.bűntudatom van miatta nagyon...szerintetek mennyit híztam? 10 nap kemény koplalással visszaáll a "régi" vékony alakom? kérlek segítsetek:( 18/L2013. aug. 14. 23:06
11/14 anonim válasza:
12/14 anonim válasza:
konkretan mi egy normal etrended es mi volt a zabalas? adataid?
13/14 A kérdező kommentje:
sziasztok:) jaaaaaj ez mekkora:D ja én vagyok,titkon ázsiai vagyok.kicsit még puffadt vagyok,de szerintem is rendben lesz:) köszi a válaszokat,zöld:D
2013. aug. 15. 11:26
14/14 anonim válasza:
Nyugi, a vékony lányokat is gyötri a folytonos puffadás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!