Alana9274 kérdése:
Óriási hibát követtem el. Szerintetek 10 nap alatt
lemegy?
2013. aug. 14. 23:09
2/14 A kérdező kommentje:
nemtudom hány kCal lehetett de baromi sok...totál elvette a kedvem az egésztől,full kész vagyok.tudom hogy baromi hülye vagyok..az is lehet hogy meg fog jönni..fú nemtudom csak ez hogy így vetkőzzek bikinire..lehetetlen.csak olyan jól éreztem már magam:( hülye idióta..van esély rá hogy visszaáll a testem?:(
Őszinte jóindulattal azt tudom tanácsolni, hogy keress fel a problémáiddal egy elmeorvost. Szükséged van rá.
Meg egy dietetikust. Ugyanis valami szörnyen elbarmolt életmódot folytatsz, pocsék étrenddel, amit a legjobban az bizonyít, hogy ma felzabáltál mindent, amit láttál. Megfelelő életmód mellett nincs ilyen.
A kaja nagy részét és a puffadtságot ami vele jár, azt kb holnap reggel lehúztad volna a klotyón. A hashajtózással csak annyival vagy előrébb, hogy pocsék lesz az éjszakád is. Szóval megnyugodhatsz.
Viszont tényleg szükséged van szakorvosokra.
2013. aug. 14. 23:18
Azért vagy hülye megy egy naptól nem lehet hízni. De fogyni sem tíz naptól. Nem tudom mit hallucinálsz össze vissza, de koplalással csak azt lehet elérni hogy a tested lepusztítja magát, de a raktárait megpróbálja megőrizni a túlélés érdekében. Koplalással nem lehet jó alakod, csont és zsír leszel, persze pár szerencsésnek pont arányosan marad meg a zsírja, de ettől ez még egészségtelen és hosszú távon nem tartható. Szerintem menj el pszihológushoz, ennyit edzeni nem normális és az is biztos hogy evési zavaraid vannak, tévképzeteid a zsírvesztésről és a saját egészséged ellen küzdesz.
2013. aug. 14. 23:22
5/14 A kérdező kommentje:
nem minden rendben van az elmémmel.igazából egészségesen kajálok,nem kimonottam diétázok csak egészségesebben kajálok..épp ezért nem értem a bezabálás okát.egyetlen problémám jelenleg az hogy nem tudom,hogy lemegy-e 10 nap alatt ez a sok sz*r és viszaáll-e a testem..a többi most nem számít.köszi a választ,zöld.
6/14 A kérdező kommentje:
jaj bocs a szóismétlésért
1 nap zabálástól nem fogsz hízni.
Ha szerinted 1 vagy pár nap alatt meghíztál, akkor a fejedben van nagy baj.
2013. aug. 14. 23:29
-koplalni akarsz
- azt hiszed egy nap alatt meghíztál
Ezek után vajon mennyi fogalmad van az egészséges táplálkozásról?
Gyakorlatilag bepánikoltál, ezért van gond az elméddel.
Egyébként bocsi, a heti 5-6 helyett napi 5-6 órát olvastam, ez illett volna a képbe amit lefestessz. Heti 5-6 órát pont jó edzeni :)
Nem változott az alakod egy naptól, az elmeállapotod változott. A hangulatunktól nagyon függ milyennek látjuk magunkat.
2013. aug. 14. 23:31
9/14 A kérdező kommentje:
köszi hogy írtatok,kicsit jobb a lelkem.mindenkinek ment a zöld.ezek szerint akkor van esély hogy visszaáll..
2-3 napig simán lehetsz puffadt bezabálás után! Egyél rendesen, többször kis adagot, puffasztó dolgokat kerüld (tejtermékek, hagyma, hüvelyesek, stb) és lemegy a hasad.
2013. aug. 15. 01:03
Kapcsolódó kérdések: