Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óriási hibát követtem el egy szerelem és egy barátság múlik rajta, mit tegyek?
18/F vagyok van két 16 éves lány eggyik legyen X. másik meg Y.
szoktunk összejárni és én az idő teltével szerelmes lettem X-be. Mindig mindent megbeszéltünk, teljes mértékben megbízunk egymásban, bármi történik elmondjuk egymásnak szinte semmi titkunk nincs a másik előtt.
Volt egy srác aki barátkozott X-el de szerelemnek tűnt a dolog a srác részéről, én beszélgettem vele miközben X-el és Y-al a srácot mindig kibeszéltük a háta mögött stb. legutóbb beszéltem a sráccal és mondta hogy alakúl neki dolog egy másik lánnyal, megkért hogy ne mondjam el X-nek. Aztán egyszer összeültünk 3-an a két lány meg én és véletlenül kicsúszott a számon a titok eleje és nem akartam tovább mondani de elmondtam. De nem a titok tartalmából lett a baj (annak örült X hogy végre leszáll róla a srác) hanem abból ahhogy viselkedtem. Adtam a srácnak annyi bizalmat hogy ezt a titkát megőrizzem miközben kibeszéltem a hátamögött.
Kérlek segítsetek hogy helyre tudjam hozni a dolgot X-el
mert ő nekem a legfontosabb!
Ha jól értem, te egy paraszt vagy, ha nem akkor bocsi.
Most miért x-től kellene bocsánatot kérned?
"mondta hogy alakúl neki dolog egy másik lánnyal, megkért hogy ne mondjam el X-nek"
Miért ne mondhattad volna el? Több csajt akart egyszerre?? Mert akkor ő nagyobb paraszt és te kevésbé csak mint a lányok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!