Nagy bűnt követtem el, elértem az általam kitűzött célt, de ma nagyon bezabáltam, holnap egyek vagy amit ettem kcal holnapra is kitart?
r 1sz tk kenyér, 1paprika, 3szlet sonka
tízórai 3szilva, 1barack 5nagy fürt fehérszőlő
ebéd 1sz csirkemell párolva, hozzá párolva cukkini és hagyma
uzsi 1alma, 5nagy fürt fehér szőlő
vacsi 1-1barack, alma 1pohár kefír
tudom szőlő tilos de olyan rég ettem már és annyi van a kertben szerintem vagy 2kiló simán lehetett de lehet hogy van az 4is
mit tegyek holnap
köszi
Eddig mit ettél, semmit? Mert nagyon úgy tűnik. Nem ettél valami sokat. Inkább úgy írom nem ettél túl sok kalóriát, ez semmi. Szőlő miért tilos? Csak azt ne írd, hogy a gyümölcscukor miatt mert felvágom az ereimet és a videót elküldöm neked.
Amit ma ettél annak semmi köze a holnaphoz. Holnap rendesen egyél. Drága szívem, hogy gondolod, hogy egy napig nem eszel? 4 óra evés nélkül beindul a zsír raktározása és az anyag csere lassulása. Szerinted miért mondjuk, hogy nem szabad koplalni meg naponta 5-ször kell enni? Ja és mielőtt megkérdezed, hogy akkor miért fogynak le az emberek, elárulom, hogy ebben az esetben az izmot bontja le a szervezet és nem pedig a zsírt. És tök mindegy, hogy mennyit ettél ma, ha egy egész disznót és fél marhát megettél volna, holnap akkor is éhes lennél.
te nem tudod mi az a bezabálás....
ennél még a verebem is többet eszik egyetlen nap!
A reggelim több volt ennél, semmit nem csesztél el, nem zabáltál be.
Viszont ha ez bezabálás akkor durván alacsonykalóriás az étrended, biztos jó így?
ugyanígy ettem csak szőlő nélkül
megnéztem 100g 74kcal-1kilo már 740kcal és én kb megettem vagy 2-3 jesszus ez borzasztóan sok
a szőlő az tilos, hízlal ugyanúgy mint a banán, ezeket nekem nem lenne szabad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!