Az édesítőszer egyáltalán nem egészséges. Becsapja a hasnyálmirigyedet, mert az agy azt a jelzést küldi felé, hogy édes dolog érkezett a szervezetedbe. Ezért elindul a működés, de nincs feldolgozandó cukor, megkavarodik a szervezet. Ettől jobban fogod kívánni a cukrot, és ha valamilyen módon jut a szervezetedbe belőle (akár egy étel saját cukortartalmaként), többszörösen feldolgozódik. Magyarán szólva: az édesítőszer káros és HÍZLAL! A cukorbetegeknek lett kitalálva, de a gyártók meghülyítették vele a fogyni vágyókat, akik mindenre képesek, hogy ne kelljen az élvezetről lemondani mégse dagadjanak tovább. Hát ennyi:)
2012. aug. 11. 14:52
2/12 anonim válasza:
Még egy: egy orvostól tudom, hogy disznóknak a tápjába Canderelt kevernek ,hogy jobban hízzanak. Nos? :))))
2012. aug. 11. 14:53
3/12 anonim válasza:
Hagyd ki az édesítőt. Mi a radai rossebnek bele, mikor csak árt.
2012. aug. 11. 15:03
4/12 A kérdező kommentje:
akkor meg mi a francot tegyek bele?Cukrot? Azt biztos nem!!! egyébként meg egy év alatt 25 kgt fogytam úgy hogy csak édesítőszert használtam (és nem keveset) érdekes mégsem híztam tőle...
2012. aug. 11. 15:08
5/12 A kérdező kommentje:
ja és nem canderelt használok.
2012. aug. 11. 15:09
6/12 anonim válasza:
Próbáld szteviával édesíteni, nullkalóriás édesítő, és teljesen természetes, sőt, jó hatással van az egészségre. Az íze kicsit érdekes, de meg lehet szokni.
A szintetikus édesítők csak mérgeznek, és azt egy fogyókúrázónak tudnia kell, hogy a mérgekkel teli testtel nehezebb fogyni. Ja, és narancsbőrt okoz ugyanúgy, mint minden más méreg. Tehát a limonádéd nagyon szuper ital, még a fogyást is támogatja a citrom miatt, de az édesítőt tényleg hagy ki, vagy csak természetesre válts.
Én még megbolondítanám egy kis mentával. :)
2012. aug. 11. 15:33
7/12 A kérdező kommentje:
igen hallottam már erről a steviárol,csak valami megfizethetetlen drága..igazad van,de annyit nem tudnék belőle megvenni mint édesítőből és én csak azt használok..semmi csokit meg édeset,cukrosat nem ettem már egy éve az édesítőt (édes ízt) nem szeretném megvonni már:/
2012. aug. 11. 18:20
8/12 anonim válasza:
jó a limonádé is a citromnak úgy is vannak jótékony hatásai,
én a napi 4-5 kávémat iszom édesítővel inkább ez mint 10 kanál cukor amit ebbe raknék naponta
2012. aug. 11. 18:30
9/12 A kérdező kommentje:
énis ezt mondom..:/ ha minden hizlal,akkor semmit se lehet enni/inni?!
2012. aug. 11. 19:06
10/12 anonim válasza:
Se cukor, se édesítő. 2 liter vízbe fél citrom leve menjen, nagyon finom lesz (nem lesz édes, de savanyú sem).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!