Megmondanátok hogy a biciklizéssel is lehet fogyni mint pl a futással, úszással ugyan ugy?
Figyelt kérdés
Mert sajnos suli közbe nem lesz időm futni járni és tornára.
és arra gondoltam szobabiciklizek majd egy órát tanulás közbe folytatom a fogyót mert messze a célom még.
Futni max csak hétvégén tudok majd:(
De a bicózás is jó lesz fogyás szempontjából ha fogyokurázok mellette tudok majd fogyni?:)
2013. aug. 7. 22:56
1/5 anonim válasza:
Ha az étrended oké, akkor jó lesz. Csak néha csinálj más gyakorlatokat is, pl. hasizom, hátizom, láb... ne csak aerob mozgást. :)
2/5 anonim válasza:
Szobabiciklizem, meg számolom mellette a kalóriákat. Már lement 10 kg 3 hónap alatt. Úgyhogy csak hajrá!!
3/5 anonim válasza:
Igen, nekem nagyon jól bevált, csak arra ügyelj, hogy normális étrended legyen, mert ha az nincs, akkor tekerhetsz egész nap. Viszont arra készülj fel, hogy a szobabicaj egy idő után rettentően unalmas lesz. Hogy fogsz-e tudni közben tanulni, azt passzolom. Ha ennyire szoros az időbeosztásod, hogy tanulnod kellene közben, akkor mielőtt befektetsz egy szobabiciklire, menj el párszor egy terembe, és próbáld ki, hogy oda tudsz-e figyelni a tanulnivalóra tekerés közben. Legalábbis szerintem.
4/5 anonim válasza:
Igen, ugyanúgy tudsz tőle fogyni csak közben ügyelj az étrendedre.
Egy jó tanács ha betekered nejlonnal (szatyor is lehet csak nejlonból) akkor jobban izzadsz és egyszerre többet tudsz fogyni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
Akkor szobabiciklizek majd meg párszor a héten tornázok mellette:) ja és az étrendre is figyelek összeállítom majd hogy fogyjak:D köszi mindekinek!!!
2013. aug. 8. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!