Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha a fogyókúrám alatt ugyan...

Ha a fogyókúrám alatt ugyan annyit eszem mint előtte, de rengeteg fehérjét, akkor fogyni fogyok?

Figyelt kérdés
persze napi 2x torna mellett
2011. jan. 18. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor fogysz, ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyire szükséged van. Valamennyire növelni kell a fehérjét, a lényeg, hogy ezzel arányosan a ch-t pedig csökkentsd. Egyébként nem tudjuk, eddig, hogyan ettél, így nem igen lehet konkrétat írni, de értelemszerűen, ha az eddigi étrended miatt híztál meg, változtatás nélkül nem igen fog történni semmi.
2011. jan. 18. 23:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát igen ám, csak eddig nem edzettem, és nem ettem sok fehérjét, most pedig étkezésem 80%-a fehérje... tehát akkor a kérdésem a következő: fogyni fogok vagy csökkentsem az adagomat?
2011. jan. 19. 00:04
 3/6 anonim ***** válasza:

hát sztem inkább izmosodni fogsz

de azért egyél szénhidrátot, gyümölcsöket és zöldségeket is

azok is fontosak nagyon

2011. jan. 19. 10:11
 4/6 anonim ***** válasza:
A fehérjétől nem fogsz fogyni, az az izomépítésben játszik fontos szerepet. :) Fogyni akkor fogsz (mint előttem már írták), ha kevesebb kalóriát viszel be, ill. többet dolgozol le.
2011. jan. 21. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem a kalóriával kell foglalkozni, hanem szénhidrátot és zsírt kell csökkenteni. A fehérje emelés maradhat, bár így látatlanban ez se jelent semmit. Mennyi nagyjából a zsírtmentes testsúlyod? Abból lehetne esetleg kiindulni.
2011. jan. 21. 22:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Zsírmentes testsúly? Azt meg honnan tudjam? :D
2011. jan. 21. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!