Hogyan fogyhatnék le eredményesen a hasamról és a lábamról?
Figyelt kérdés
5 éve járok úszni, de semmi nem ment le rólam. 12 éves vagyok, 50 kg és magasabb 150 cm-nél. Aki nem érti h 12 évesen miért akarok lefogyni: az osztályban én vagyok a 4. legkövérebb, és rosszul esik h azzal csesztetnek, h 50 kg vagyok.2013. júl. 30. 21:47
1/2 anonim válasza:
Mit eszel? Felüléseket csinálj az jó a hasra.
Ezeket iktasd ki:
bolti csipsz és társai, csoki, kakaó (nesqiuk és társai)cukorkák. Szóval semmi nassolni való (se túrórudi se túrókrém, se bolti gyümölcsjoghurt és ízesített kefir).
Ha anyukád süt süteményt abból egyél de ne sokat.
Kerüld a bő olajban sült kajákat (rántott hús (és társai, rántott karfiol, gomba stb.), ha az van ebédre akkor egyél belőle meg egy szeletet és a többi legyen köret)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!