én napi 3600kcal-tól fogyok heti 1kg-t, velem van a probléma? 189 cm 20 f
sokan irogatják hogy 500-600 kcal-t visznek be naponta.nekem annyi egy normális étkezés . természetesen saláták meg húsok-ból
meg melette sportolok napi 1 orát
Igen nagy kulobseg van egy magas, fiatal ferfi es egy alacsony idosebb no napi kaloriaigenye kozott, akar 2000 kcal is lehet. Egy nagyobb testnek mindig is nagyobb energiabevitelre lesz szuksege, es sokkal tobb kaloria beviteltol is fogyni fog, foleg, ha rendszeresen sportol melle.
Semmi meglepo nincs ezen, szimpla matematika.
Szerencsés vagy. :)
Én 1000 fölött már hízok.
Csakhogy míg te egy 189 cm magas, 20 éves férfi vagy, addig én egy 165 cm magas, 28 éves nő... Na, ez a fő különbség, ami miatt nem is lehet összehasonlítani minket.
Ráadásul ott van neked a napi egy óra sport, én meg ülőmunkát végzek.
Ne hasonlítsd magad senkihez, azt tapasztald ki, hogy neked hogyan jó!
Irigyellek, mert az 1000 kalóriába alig fér bele valami finom falat, pedig imádok enni. :(
Akik 500 kalórián vegetálnak, azok betegek. Először pszichésen, utána (ha tartósan csinálják) fizikailag is azzá válnak. Ha meg nem tartósan, akkor többet híznak vissza, mint amennyit lekoplaltak, csak sajnos ezt nem lehet nekik megmagyarázni.
Itt egy kalkulátor, számold ki, mennyi az annyi, és ha nagy eltérés van, pl. kidobja, hogy nem kéne fogynod ennyi kalória mellett, akkor sajna - doki.
miért ettem volna 5000-t?
olcsóban őssze lehet hozni mint élet mód váltás előtt
naponta benyomok 5 adag krumplisalátát 2500 kcal
70dkg húst ami 1000 kcal
reggeli 3szelet sonka ami 60 kcal
eddig 6 hónap alatt fogytam 23 kg most vagyok kereken 90kg
ha nem sportolnénk napi rendszerességel étrend melett nem fogytam volna semmit
krumpli saláta szinte ingyen van csak majonéz kell hozzá , kertben megtalálható minden
hús 1000 ft kőrül megvan kb 1200 ft-t költők naponta kajára ami szerintem jó
Majonézes krumplisaláta fogyókúrában?
Ez valami új:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!