Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet egyes emberek...

Hogy lehet egyes emberek probléma, hogy hízzanak?

Figyelt kérdés
Annál egyszerűbb dolog nincs a világon. Csak olyan kajákat kell enni nagy mértékben, és kész.
2013. máj. 31. 22:22
 1/6 anonim ***** válasza:
46%

Ektomorf testalkat (Tűz típus). Egyszerűen nem zsírosodik mindenki automatikusan a sok és 'olyan' kajáktól.

Nem esznek elég joghurtot meg tejet, vagy fo.snak tőle biztos :D

2013. máj. 31. 22:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez nem olyan egyszerű. Ahogy egyeseknek nehéz fogyni, úgy másoknak nehéz lehet hízni, bármennyit is esznek. S nem tudsz akármennyit enni s akármit sem. Ha meg is tudna hízni a test megfelelő mennyiségű és típusú étellel, lehet, hogy az adott személy nem bír sokat enni azokból az ételekből valamilyen oknál fogva... Sok tényező lehet, ami megakadályozza a hízást, testi, lelki, mit tudom én.

Van, aki szerint fogyni a könnyű, önfegyelem, keveset kell enni és kész... Azzal sem értek egyet. Pedig nehezebb egy testnek a semmiből energiát nyerni, mint sok energiát elengedni vagy elhasználni és nem hízni tőle... :P

2013. máj. 31. 22:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Én pl. képtelen vagyok hízni, pedig szeretek finomakat enni, bár az evést nem tekintem szórakozásnak vagy kikapcsolódásnak. Viszont az, hogy mennyit eszek, nincs összefüggésben azzal, hogy mennyire szeretem az adott ételt. Ha jóllaktam nincs az az étel amit ha elémraknak egy falatot is kívánnék belőle. Szerintem a dolog lényege, hogy milyen mennyiséget eszik meg valaki szívesen.
2013. máj. 31. 23:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Én sem tudok hízni. Lefogytam 20 kilót, de ez egy kicsit sok.

Mindenki mondja, hogy egyél sokat. Kérdező szerinted nem probléma, ha zsírt szed fel az ember? DE! Ezért nem mindegy, hogy mit eszik valaki, ezért nehéz hízni, mert tudod a legtöbben nem akarnak újra lötyögő hasat.

Érted már?? Tehát én is ehetnék 8 tábla csokit naponta, de nem teszem, mert nem zsírból akarok hízni! Szóval nem ez a legegyszerűbb dolog a világon, de te biztos jobban tudod -.-'

2013. jún. 1. 07:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Izmot építeni nem kis munka.
2013. jún. 1. 07:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Fogyni még egyszerűbb ennyi erővel, ahhoz még enni sem kell. Tudod nehéz úgy zabálni, hogy már tele vagy, meg nem bírod a zsíros kajákat. Izomtömeg növelés meg már más kérdés, az valóban kemény munka.
2013. jún. 1. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!