Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez mennyire problema? Mit...

Ez mennyire problema? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Van egy olyan gondom, hogy naponta csak 2x max 3x tudok enni reggeli vacsora es neha ebed...regen be tudtam osztani napi6x etkezesre de sajnos bizonyos okok miatt tobbet nem... Altalaban ebben a 2etkezesben feherjegazdagon es szenhidrat es zsirszegenyen taplalkozom szoval epp ha megeszem ezer kaloriat...de nem tudok mit csinalni mert mar a 3. Etkezes is feherje izolatum es nem rendes etel ez mennyire zavar be az anyagcseremnel? Mit tehetnek hogy ne csinaljak nagy kart magamban?
2012. dec. 4. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:
1-1 gyümölcsöt egész biztosan meg tudsz enni két nagyobb étkezés között is. 1000 kalória barmi kevés, ez maximum arra lesz jó, hogy teljesen lelassuljon az anyagcseréd. Minimum 1300-1400 kalóriát kell fogyasztania egy 50 kilós lánynak is, nem tudom neked milyenek a paramétereid, de 1000 kcal mindenképp kevés. Szénhidrátot pedig igenis kell fogyasztani, de minőségieket és leginkább csak délelőtt. Ha ez a 2-3 étkezés elég kiadós, akkor az sem olyan nagy baj, ha csak ennyi.
2012. dec. 4. 21:53
 2/4 A kérdező kommentje:
175cm 50kg vagyok gyumolcsot nem eszem a cukortartalma miatt:( ez a masik problemam.. Azert nem eszem szenhidratot mert amint mondjuk megeszem egy tal zabkasat ugy erzem hogy bevizesedek es nem vagyok szalkas ezert probalok csak feherjet enni hogy lapos maradjon a hasam
2012. dec. 4. 21:58
 3/4 30BananasADay ***** válasza:

És képes vagy elhinni hogy a gyümölcs hízlal...

Ha így lenne én most járni sem tudnék a zsírtól, de mégis 184/65 vagyok.Ma megettem 32 banánt, holnap úgy néz ki almát eszek, pontosabban 6-7 kilót.Persze ezek mellett megy a rengeteg zöldség is a vitaminok miatt.

A szénhidrátfóbia egy új népbetegség.Jobb lesz ha elfelejted a ch mítoszt mert anorexiás leszel.

2012. dec. 4. 22:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem neked már most étkezési zavaraid vannak a biztonság kedvéért a helyedben már meglátogattam volna egy szpichológust is és egyébként 2 almától tízóraira meg uzsonnára nem fogsz elhízni, ekkora hülyeséget... és képzeld 2 szelet tk kenyértől sem. Különben nem fogytam volna semmit mégis hetente lement fél-1 kiló. Ráadásul jó magas vagy és 50 kiló? Jó hogy nem hoztak be hozzánk modellnek rajziskolába épp a csontvázat gyakoroljuk :D
2012. dec. 4. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!