Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » SOS! Has probléma! Mit tehetné...

SOS! Has probléma! Mit tehetnék még?

Figyelt kérdés
Elvagyok keseredve nagyon :(! 9 hete fogyózok!Csökkentett Ch-bevitellel!Heti 1 kg le is ment már! 9 kg-ot fogytam!Még 3-at akarok!Nem is ezzel van gondom.Tornázok reggel este hasra a legtöbbet!emellett napi 3-5 ször leg magic-ezek!! Ma tünt fel igazán h a hasam borzalom:(onnan megy le a legkevesebb sajnos!! Ha felvagyok öltözve csinosa vagyok már de ruha nélkül pff:(!4kézlábra állva/torna láttam a hasam ahogy lóg hát majdnem szívinkfartust kaptam:(!Mit egyek,mit tanácsoltok ami esetleg elősegíti h lejjebb menjen a hasam?Vagy vmi jó gyakorlat??
2011. márc. 13. 18:59
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt el felejtettem hogy 19 hónapja szültem! De ennyi tornával sztem már rég le kellett volna mennie a hasamnak!!!
2011. márc. 13. 18:59
 2/5 anonim válasza:
100%
A diétát hagyd meg, és kezdj el kocogni:) hasról a zsír csak ettől megy le:)
2011. márc. 13. 19:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)!Épp gondoltam rá h kéne futni,de nagyon nehéz lenne megoldani a babám miatt! Mert apa késő estig dolizik mindig!És nincs kire hagynom a kis csajt!! Már biciglizni is elkezdtem de azt sem tudok minden nap!
2011. márc. 13. 19:10
 4/5 anonim válasza:
100%
Minden nap nem is kell, elég ha mondjuk hétvégén kocogsz egy kicsit:) mondjuk lehetne többször is de ha diétázól szerintem elég ennyi:)
2011. márc. 13. 19:15
 5/5 anonim ***** válasza:
valószínűleg semmit max hasplasztika, a terhességtől erősen megnyúltak a kötőszöveti részek...de az tuti, hogy a sport az segít valamennyit
2011. márc. 13. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!