Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Légyszi valaki ugrasszon ki ebből a gondolatmenetből! Mit tehetnék?
1,5 hónappal ezelőtt romokba dőlt az életem!
Az általam vélt Nagy Ő elhagyott, a barátaim hátat fordítottak és a családom is érezteti velem, hogy szemét vagyok.
nagyon magányos vagyok!
Mindig egy erős határozott magabiztos csaj voltam, aki képes volt felállni a legnagyobb bajokban is, de mindig volt mellettem valaki, ám most...
Egy roncsnak érzem magam, egy senkinek, egy nagy nullának. Már minden nap megfordul a fejembe, hogy öngyilkos legyek.
Annyira boldog voltam!! Mindenem megvolt! Tökéletesnek éreztem mindent! Annyira remélem hogy ez átmeneti dolog. Voltatok már ilyen helyzetben?:( Minden hiteles válaszolónak zöld.
A megoldás, hogy összevakarod magad és visszatérsz a normális kerékvágásba.
A barátok nem véletlenül hagytak ott: ebben a világban akkor lépnek le az úgynevezett "barátok" mikor szükséged lenne rá, mert nekik nem hiányzik hogy bárkit pátyolgassanak. Önzők.
Szépen hátrahagyják a sebesülteket, és élik tovább a gondtalan kis világukat.
Sajnos én már többször átmentem ezen, pedig komolyabb problémáim voltak annál hogy elhagyott az aktuális barátom.
Senki nem volt rám tekintettel.
Ahogy írták, keress egy kreatív hobbit.
Nekem a festés vált be, gyönyörűen tudom tükrözni az aktuális lelkiállapotomat pedig nem is vagyok egy nagy művész.
Megnyugtat. Érdemes kipróbálnod.
Próbálj meg vidám zenéket hallgatni, ilyenkor a szakítós szerelmes számok meg a rockballadák, metálszámok mifene csak mélyítik a rosszkedved.
Én is voltam kb ugyanilyen helyzetben, nem lehet hogy kicsit elhanyagoltad a barátaid?
próbálj pár régi jó barátságot felújítani, újakat szerezni. keress valami jó hobbit, kösd le magad és akármi van is ne hagyd hogy lássák rajtad hogy gyenge vagy minden reggel mosollyal kelj fel és már csak azért is legyen egy jó napod érezd jól magad! ;) :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!