2 és fél óra futás-gyaloglás után benyomtam egy 400 grammos Danone könnyű és finomat. Az mennyire probléma?
Figyelt kérdés
Edzés után mindig nagyon éhes vagyok, és most ezt láttam meg a hűtőben és sajnos nem tudtam ellenállni neki. A pozitív az, hogy már éhes sem vagyok és az energiám is visszatért.
Eddig egy tál krumplilevest és 3 üres palacsintát ettem.
Akik a krumplilevest és a palacsintát akarják szidni nem fogyókúrás mivoltjuk miatt azok inkább kíméljenek.
2013. jún. 18. 21:10
2/4 anonim válasza:
2 es fel ora mozgas utan nem kellene hogy buntudatod legyen, hiszen azzal elegethettel 800-1500 kcal-t, mig egy nagy pohar joghurtban olyan 350 kcal lehet. Gondolom most ez a vacsorad, legkozelebb azert probalj meg inkabb tobb feherjet es kevesebb szenhidratot enni (A joghurtban osszesen kb. 50 gr CH van).
3/4 anonim válasza:
A mai napodon kb 1000kcal-t ettél és 2500-3000-et égettél el, ez szép eredmény, ehetnél is még, gondolom azt tudod hogy ha éhezteted magad, akkor a szervezeted "takarékos üzemre " kapcsol így nehezebb a fogyás, és bekövetkezhet a jojó efektus
4/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom, de 158 centivel és 47 kiloval nem érzem, hogy többre lenne szükségem.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Jól esik amikor ilyeneket olvasok.:)
2013. jún. 18. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!