A kávét már nem bírom édesítőszerrel inni, teljesen elveszi a finom kávé ízt, ha 1-2 kiskanál mézzel helyettesítem az nem probléma? (ja én napi 1 max 2 kávét iszom)
Megértelek, mondjuk én csak steviával próbáltam, valami iszonyú, inkább a semmi, vagy a kókusztej, de én kókusztejjel és mézzel szeretem. Azzal azért nem iszom naponta, lehet, hogy beleférne, de nem kockáztatok, amúgysem akarok mindennap tömény cukrot enni, csak mert kávézom.
Gondolom, mint oly sok minden, ez is emberfüggő, már hogy belefér-e a diétádba. S ugye nagyon nem mindegy, hogy miket eszel akkor, amikor épp nem mézet :P Persze van, aki szerint sosem szabad ilyen hatásnak kitenni a tested (a méz nyilván komoly inzulinválaszt okoz), mások szerint ehetsz bármit... A végén úgyis Neked kell eldöntened, mit teszel s kitapasztalnod, akadályoz-e ez céljaid elérésében s ha igen, akkor megéri-e így...
Ja, most épp kivételesen xillites kávét iszom (valamire el kell használni azt a zacskót, amit próbaképp vettünk, de nincs sok esélye, mert a méz nagyságrendekkel finomabb és valamivel olcsóbb s néhanapján igazán használhatom). Közel sem olyan jó, mint mézzel, de nincs rossz íze. Fogyáshoz és a fogaknak is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!