Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha most valaki egészséges...

Ha most valaki egészséges étrend alapján fogyott le, hogy őrizze meg az alakját és hogy ne jöjjenek vissza a kilok?

Figyelt kérdés

Tehát igy hogy sok zöldségek,gyümölcsök,husok,tojás,hal evése ez volt az étrend mindig variáljva.. de most ha valaki igy fogyott le persze mozgott mellette,sportolt leadott 10 kilot és nem akar tovább fogyni akkor hogyan egyen tovább.

Kérdezem hogy ugyan ezzel az étrenddel egyen tovább amivel fogyott.. vagy már ehet tésztákat,krumplit csak mértékkel az étrendbe??

2013. júl. 27. 13:14
 1/5 A kérdező kommentje:
és a sportolni ugyan ugy csak kevesebbszer a héten nem mindennap hanem heti 2-3x :)
2013. júl. 27. 13:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha egészséges étrenddel fogyott, miért ne tartaná meg az egészsége érdekében? :) Persze néha ehet mást is, ha kívánja, a súlytartásba kicsit több lazaság fér, de alapvetően célszerű megtartani az általad leírt étrendet, amiben eleve megvan minden, a változatossággal (de legalábbis annak lehetőségével) együtt. Nem fog akármeddig fogyni, mert a test nem úgy működik, amúgyis számít a mennyiség, de elsősorban értékes, hasznos, jó ételeket egyen továbbra is.

Nem látom akadályát a napi sportnak, ha jólesik :)

2013. júl. 27. 13:34
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm akkor igy lesz továbbra is:)
2013. júl. 27. 14:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Én mondjuk azalatt is ettem tésztát, krumplit stb., hogy fogytam, csak mértékkel és szigorúan ebédre. Így fogytam 23 kg-t kb másfél éve, ezt azóta is tartom. Kb ugyanazokat eszem, nálam sajna nem sok lazaság fér bele, mert akkor rögtön elkezdek hízni:s szerintem, aki hízásra hajlamos, annak egész életében figyelnie kell a súlyára. Szerintem egyél úgy, ahogy eddig ettél, tényleg kicsit lazítva és figyeld a súlyod: ha elkezdenél hízni, tudni fogod, hogy túl laza vagy:D sok sikert!
2013. júl. 28. 03:50
 5/5 A kérdező kommentje:

utolsó köszönöm!!!:)

Nagyon jó ez a tanácsod megfogadom, és igen egyetértek aki hajlamos a hizásra figyelnie kell:)

2013. júl. 28. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!