Mi ez az új hülyeség, hogy egyél rengeteg zsírt, szénhidrátot meg alig?
Ezek komolyan ennyire idióták, vagy csak tettetik? A szervezet működésének mondanak ellent, hagy ne magyarázzam, miért...
És még hirdetik is a butaságukat.
"Halvány lila gőzöm sincs róla? Miért, szerinted dietetikusként mi a lóf-szt tanulok??"
Na, látod erre én is kíváncsi volnék... :/
Hulyeseg vagy sem, de a zsireveses fogyas mukodik.
Amugy azt, hogy ki minek tanul es mit, inkabb hagyjuk. Az egyetemek tele vannak oda nem illo emberekkel es itt most nem csak a diakok jo reszere gondolok, hanem a fel tudassal rendelkezo, okorsegeket es feligazsagokat oktato tanarokra.
Ez sajnos tapasztalat :/
Ha annyira "lelkiismeretes" tanaraid vannak mint az enyemek voltak, akkor az ismereteid valoszinuleg nem csak hogy hianyosak, de egy zseb szart sem ernek (amugy ez latszik is a valaszaidbol)
Annyira,de annyira idióták "vagyunk".. Csak még mindig nem tudtad alátámasztani,hogy miért.
kicsit olvasgass. Ez még bőven nem alátámasztás,de magamon is ezt tapasztalom. Én is lefogytam 30 kilót úgy,hogy alig ettem zsírt,de viszonlag sok fehérjét és CH-t ettem. kicsit lógótt a bőrőm. Amióta zsírdúsan táplálkozom max 100g Ch val(gyümölcs,zöldség,olajos magvak) azóta feszesedik a bőrőm is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!