Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi ez az új hülyeség, hogy...

Mi ez az új hülyeség, hogy egyél rengeteg zsírt, szénhidrátot meg alig?

Figyelt kérdés

Ezek komolyan ennyire idióták, vagy csak tettetik? A szervezet működésének mondanak ellent, hagy ne magyarázzam, miért...

És még hirdetik is a butaságukat.

2013. júl. 11. 18:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Pár száz éve, ha azt mondtad, hogy forog a föld akkor halálraítéltek. Most ha zsírt fogyasztunk ítélnek halálra. Régen is forgott a föld...
2013. júl. 11. 22:04
 22/24 anonim ***** válasza:
90%

"Halvány lila gőzöm sincs róla? Miért, szerinted dietetikusként mi a lóf-szt tanulok??"

Na, látod erre én is kíváncsi volnék... :/

2013. júl. 11. 22:46
 23/24 moosenstein ***** válasza:

Hulyeseg vagy sem, de a zsireveses fogyas mukodik.

Amugy azt, hogy ki minek tanul es mit, inkabb hagyjuk. Az egyetemek tele vannak oda nem illo emberekkel es itt most nem csak a diakok jo reszere gondolok, hanem a fel tudassal rendelkezo, okorsegeket es feligazsagokat oktato tanarokra.

Ez sajnos tapasztalat :/

Ha annyira "lelkiismeretes" tanaraid vannak mint az enyemek voltak, akkor az ismereteid valoszinuleg nem csak hogy hianyosak, de egy zseb szart sem ernek (amugy ez latszik is a valaszaidbol)

2013. júl. 11. 23:20
 24/24 anonim ***** válasza:

Annyira,de annyira idióták "vagyunk".. Csak még mindig nem tudtad alátámasztani,hogy miért.

[link]

kicsit olvasgass. Ez még bőven nem alátámasztás,de magamon is ezt tapasztalom. Én is lefogytam 30 kilót úgy,hogy alig ettem zsírt,de viszonlag sok fehérjét és CH-t ettem. kicsit lógótt a bőrőm. Amióta zsírdúsan táplálkozom max 100g Ch val(gyümölcs,zöldség,olajos magvak) azóta feszesedik a bőrőm is.

2013. júl. 12. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!