Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Turbo d tipusú fogyasztó...

Turbo d tipusú fogyasztó löttyöt mivel lehet kiváltani, ami nem tartalmaz ennyi szénhidrátot?

Figyelt kérdés
Egy pár helyen olvastam, hogy sokkal jobbak vannak nála, csak senki nem írt márkát, teljes megnevezést. Olyan vízben oldható Shaket keresek, amivel teljes étkezést ki lehet váltani, fogyaszt, de az izom megmarad. Nők is használhatják, és nem feltétel, hogy minden nap gyúrjon az ember. Ha bármelyik boltba bemegyek mindenre rá akarnak dumálni, hogy az ő cuccuk a legjobb stb. Tudsz segíteni? BioTeck,Peak...stb
2013. jún. 5. 12:06
 1/6 anonim ***** válasza:

1. sonka, tojás. Ezek tartalmaznak hasznos tápanyagokat, kiváltanak egy étkezést és lowcarbok.

2. Nincs fogyasztó lötty, a gyomrodban minden lötty lesz ha jól összerágod, de sem a szója protein, sem a tejsavó, sem a hús nem fogyaszt. Legfeljebb a fehérjétől nem hízol, tehát tudsz fogyni. De nem fogyaszt.

3. Keress Boitech/Peak/Scitec tejsavót vagy tojás vagy marha proteint. Minek ennél feldolgozott fehérje port, ha süthetsz egy tojást is? Testépítésnél, gyors tápanyagpótláshoz jó, de egyébként.. fogyáshoz, étkezés kiváltására hülyeség. Minek kiváltani egy étkezést? Nincs logika, az étkezés = tápanyag felvétel. A shake ivás = tápanyag felvétel.

Kritériumaid:

Nők is használhatják - mindent használhatnak nők. Ehetnek csirkét, szalonnát, és fehérje turmixot is.

Nem feltétel, hogy minden nap gyúrjon az ember - az emberek többsége (testépítő, mást sportoló, edző emberek) nem gyúr minden nap, pihennek is.

1 dologra engedd magad rádumálni: egy zacskó fehérjére. Én nem innék tejet (tejsavót) de igazából amire neked kell MIND jó. Szója < savó < tojás és marha, ezek a legdrágábbak DE NEM mert a legjobbak, csak ugye nem mindenki eszik tejterméket (tejsavót).

Tehát ha venni akarsz, akkor veszel egyet és kész. Biztos írnak neked konkrét terméket is hogy melyik legyen, de tök mindegy egyébként, csak ahogy írtad is: ne legyen tele cukorral. Ezt a legtöbb fehérje tudja, csak csajoknak fogyás céllal árulnak ócsó vackot tele cukorral.

2013. jún. 5. 14:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Iszonyat elfoglalt vagyok sokszor, így nincs időm enni normálisan, főzni meg pláne nics. Max hogy ne maradjon ki étkezés (ha kimarad, akkor nap közben elvagyok kaja nélkül, viszont este jön a zabálás) bevágnék egy shaket. Vegaként nem fogyasztok húst, tojást, tejet. Viszont jó lenne valemivel ezeket pótolni főzőcske nélkül (az a bajom, ha látom, mert akkor undorodom tőlük). Nem vagyok az a tipus, aki szeret leülni enni. Legtöbbször kaja után pár órával már nem is emlékszem mit ettem.
2013. jún. 5. 17:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Igazából azért írtam le mert elakadtam, hogy mire is van szükségem:

szója protein izolátum, a whey protein koncentrátum és whey protein izolátum . Tehát a cél: éhségérzet hosszútávú elkerülése, alacsony kalóriabevitel, extém izomzatépítés nélkül, de az izomzat megtartásával szálkásítani..

Pl egy ilyen?

Micellar Casein fehérjepor

Diétához, esti étkezések helyettesítéséhez kifejezetten ajánlott, krémes és finom ízű, időkésleltetett formulás, 100%-ig természetes Micellar Casein fehérjepor. Hosszú időre elűzi az éhséget és segít a karcsú feszes izomzat kialakításában. Hozzáadott szénhidrát nélkül!

vagy valami más?

Köszi, hogy van időd és türelmed válaszolni.

2013. jún. 5. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a 100% Whey Protein Professional fehérjeport szeretem , sok ízben van és az ára is elfogadható szerintem és több fehérje meg kevesebb szénhidrát. De egyébként a BioTech és a Peak is jó márka.
2013. jún. 20. 13:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Tojás vagy marha protein lenne az egyetlen, amit meginnék étkezés kiváltásához vagy edzés utáni fehérje bevitelhez.

Tejes dolgokkal én már nem szórakozom, és másnak sem ajánlanám.

2013. jún. 20. 13:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek!
2013. jún. 22. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!