Turbo d tipusú fogyasztó löttyöt mivel lehet kiváltani, ami nem tartalmaz ennyi szénhidrátot?
1. sonka, tojás. Ezek tartalmaznak hasznos tápanyagokat, kiváltanak egy étkezést és lowcarbok.
2. Nincs fogyasztó lötty, a gyomrodban minden lötty lesz ha jól összerágod, de sem a szója protein, sem a tejsavó, sem a hús nem fogyaszt. Legfeljebb a fehérjétől nem hízol, tehát tudsz fogyni. De nem fogyaszt.
3. Keress Boitech/Peak/Scitec tejsavót vagy tojás vagy marha proteint. Minek ennél feldolgozott fehérje port, ha süthetsz egy tojást is? Testépítésnél, gyors tápanyagpótláshoz jó, de egyébként.. fogyáshoz, étkezés kiváltására hülyeség. Minek kiváltani egy étkezést? Nincs logika, az étkezés = tápanyag felvétel. A shake ivás = tápanyag felvétel.
Kritériumaid:
Nők is használhatják - mindent használhatnak nők. Ehetnek csirkét, szalonnát, és fehérje turmixot is.
Nem feltétel, hogy minden nap gyúrjon az ember - az emberek többsége (testépítő, mást sportoló, edző emberek) nem gyúr minden nap, pihennek is.
1 dologra engedd magad rádumálni: egy zacskó fehérjére. Én nem innék tejet (tejsavót) de igazából amire neked kell MIND jó. Szója < savó < tojás és marha, ezek a legdrágábbak DE NEM mert a legjobbak, csak ugye nem mindenki eszik tejterméket (tejsavót).
Tehát ha venni akarsz, akkor veszel egyet és kész. Biztos írnak neked konkrét terméket is hogy melyik legyen, de tök mindegy egyébként, csak ahogy írtad is: ne legyen tele cukorral. Ezt a legtöbb fehérje tudja, csak csajoknak fogyás céllal árulnak ócsó vackot tele cukorral.
Igazából azért írtam le mert elakadtam, hogy mire is van szükségem:
szója protein izolátum, a whey protein koncentrátum és whey protein izolátum . Tehát a cél: éhségérzet hosszútávú elkerülése, alacsony kalóriabevitel, extém izomzatépítés nélkül, de az izomzat megtartásával szálkásítani..
Pl egy ilyen?
Micellar Casein fehérjepor
Diétához, esti étkezések helyettesítéséhez kifejezetten ajánlott, krémes és finom ízű, időkésleltetett formulás, 100%-ig természetes Micellar Casein fehérjepor. Hosszú időre elűzi az éhséget és segít a karcsú feszes izomzat kialakításában. Hozzáadott szénhidrát nélkül!
vagy valami más?
Köszi, hogy van időd és türelmed válaszolni.
Tojás vagy marha protein lenne az egyetlen, amit meginnék étkezés kiváltásához vagy edzés utáni fehérje bevitelhez.
Tejes dolgokkal én már nem szórakozom, és másnak sem ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!