Ma több, mint 5000 kalóriát és rengeteg szénhidrátot ettem meg. Most mi lesz?
Egy kerti partin voltam, szponzori alapon a város legjobb cukrászdájából hozattak 800 db süteményt, köztük a legfinomabb, legdrágább fajtákból... e mellett rengeteg házi sütemény is volt, rétes, kókuszgolyó stb. és folyamatosan grillezték a húsokat, a saláták, ropogtatni valók hegyekben álltak, valaki hozott Ukránijából valami iszonyat finom üdítőket ládaszámra... az 50 kiló fagylaltot ne is említsük. Nem tudtam, vagy inkább nem is akartam ellenállni, mert ki tudja, hogy mikor adódik legközelebb ilyen alkalom, amikor ilyen finomságokból korlátlanul ehetek. Miután benyomtam 3 krémest, már dühből, elkeseredettségből is; csakazértis ettem a többi süteményből, közben mentek be folyamatosan a kolbászok, grillhúsok...
Már több, mint másfél hónapja csinálok egy nagyon szigorú 1000 kalóriás diétát, 15 kilót adtam le. Most, hogy ilyen hirtelen ennyit ettem... nagyon sokat fogok visszahízni? :( Teljesen leállt a fogyókúrám, hiába volt a másfél hónapnyi szenvedés? Mi szokott ilyenkor lenni? Vigasztaljon a tudat, hogy este 6 után már nem ettem, vagy ezt a rengeteg ételt még 3 nap múlva is emészteni fogom? Esetleg egy 2-3 napos lékúra segítene valamit?
Ma már tök mindegy... egyél mostmár nyugodtan. Néha-néha ez kell. Ebben csak az a rossz, hogy így újra előjönnek ezek az ízek, meg kitágul a gyomrod, és holnap nagyon éhes leszel.
Nem versenyre készülő testépítő vagy, szal tökmindegy. Holnaptól légy újra kemény önmagaddal szemben.
Ez lehet hogy éppen még hasznos is volt.
A ilyen diétánál az anyagcsere belassul és a fogyás lelassul. 3-4 hetente egy ilyen csaló nappal be lehet csapni a testet azáltal kicsit gyorsítva a fogyást.Szóval 3-4 hetente belefér egy ehhez hasonló.
Lehet, hogy holnap 1-2 kilóval nehezebb leszel de az csak az újra feltöltődött szénhidrát raktárak meg a szénhidrát által megkötött víz miatt van.
Szóval nem kell megijedni folytasd nyugodtan tovább, ez nem a világ csak folytasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!