Mi ez az új hülyeség, hogy egyél rengeteg zsírt, szénhidrátot meg alig?
Ezek komolyan ennyire idióták, vagy csak tettetik? A szervezet működésének mondanak ellent, hagy ne magyarázzam, miért...
És még hirdetik is a butaságukat.
Táplálkozásarcművész haverja vagy, neked én semmit sem magyarázok.
Hányok tőletek. Remélem mindannyian tudjátok, hogy félrevezetitek az embereket és ez büntetendő.
Milyen az egészséges étkezés? Olyan, hogy minden tápanyagot beviszünk a szervezetünkbe, mert szüksége van rá!
Reggeli zabkása, ebéd zöldségek, hús, hal, vacsora saláta, túró.
Ez nem hülyeség, hanem teljesen logikus dolog, megtalálhatod a tudományos magyarázatát is leírva, igazán nem titok. Van, aki azért csinálja, hogy fogyjon, mások 4-5000 kalóriát edzenek vele némelyik nap s nem kell parázniuk, hogy jaj, kiürült a glikogénraktáram az első 2 óra hegyi bringázás után, tömni kell a szénhidrátot... :P
Ahogy az első írta, igen, magyarázd el. Tudod, hányszor mondták már nekem, hogy hülyeségeket csinálok, persze egyetlen érv nélkül? Nemcsak a táplálkozás kapcsán.
Amúgy nem muszáj sok zsírt enni, ez választható. Nem Egy Igaz Út létezik ;)
Előző voltam. Azt akartam még hozzátenni, hogy az érveid között megemlítheted a csak a zabpehelyben megtalálható eszenciális anyagokat is... De kiterjeszthetjük a gabonákra is a dolgot.
Be kell vinnünk a szükséges tápanyagokat, ebben egyetértünk. Én speciel azt is teszem. Ez nem zárja ki, hogy az étkezésem 60 vagy 80%-ban zsírból álljon.
Egyébként nagyon szórakoztató topikocska ez, sajnos most el kell utaznom 4 napra (pakoltam zsírdús étkeket, nem kell félteni, pedig még a kókuszzsírom is elfogyott, úgyhogy ghít csináltam gyorsan s azzal kevertem el a darált mogyorót, így se rossz ;)), de majd lesz mit olvasnom, ha visszajöttem, remélem.
Hát igazából most, hogy mondjátok...
Egyétek a sok zsírt, legalább 3-5 éven belül elpatkoltok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!