Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi ez az új hülyeség, hogy...

Mi ez az új hülyeség, hogy egyél rengeteg zsírt, szénhidrátot meg alig?

Figyelt kérdés

Ezek komolyan ennyire idióták, vagy csak tettetik? A szervezet működésének mondanak ellent, hagy ne magyarázzam, miért...

És még hirdetik is a butaságukat.

2013. júl. 11. 18:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Kérlek, magyarázd el, hogy miért? Kiváncsi lennék rá.
2013. júl. 11. 19:02
 2/24 A kérdező kommentje:

Táplálkozásarcművész haverja vagy, neked én semmit sem magyarázok.

Hányok tőletek. Remélem mindannyian tudjátok, hogy félrevezetitek az embereket és ez büntetendő.

2013. júl. 11. 19:03
 3/24 anonim ***** válasza:
Amíg ez minden érved, addig inkább Tápira hallgatnak az emberek érthető módon.
2013. júl. 11. 19:24
 4/24 A kérdező kommentje:
Csak 2-3 ember hallgat rá, bár azok szerintem az ő regisztrációi.
2013. júl. 11. 19:27
 5/24 anonim ***** válasza:
Kitől hallottad ezt hogy szénhidrátot alig? Szerinted mi az egészséges étkezés? Hogy néz ki egy napod?
2013. júl. 11. 19:51
 6/24 A kérdező kommentje:

Milyen az egészséges étkezés? Olyan, hogy minden tápanyagot beviszünk a szervezetünkbe, mert szüksége van rá!

Reggeli zabkása, ebéd zöldségek, hús, hal, vacsora saláta, túró.

2013. júl. 11. 19:53
 7/24 anonim ***** válasza:

Ez nem hülyeség, hanem teljesen logikus dolog, megtalálhatod a tudományos magyarázatát is leírva, igazán nem titok. Van, aki azért csinálja, hogy fogyjon, mások 4-5000 kalóriát edzenek vele némelyik nap s nem kell parázniuk, hogy jaj, kiürült a glikogénraktáram az első 2 óra hegyi bringázás után, tömni kell a szénhidrátot... :P

Ahogy az első írta, igen, magyarázd el. Tudod, hányszor mondták már nekem, hogy hülyeségeket csinálok, persze egyetlen érv nélkül? Nemcsak a táplálkozás kapcsán.

Amúgy nem muszáj sok zsírt enni, ez választható. Nem Egy Igaz Út létezik ;)

2013. júl. 11. 20:00
 8/24 anonim ***** válasza:
51%

Előző voltam. Azt akartam még hozzátenni, hogy az érveid között megemlítheted a csak a zabpehelyben megtalálható eszenciális anyagokat is... De kiterjeszthetjük a gabonákra is a dolgot.

Be kell vinnünk a szükséges tápanyagokat, ebben egyetértünk. Én speciel azt is teszem. Ez nem zárja ki, hogy az étkezésem 60 vagy 80%-ban zsírból álljon.

Egyébként nagyon szórakoztató topikocska ez, sajnos most el kell utaznom 4 napra (pakoltam zsírdús étkeket, nem kell félteni, pedig még a kókuszzsírom is elfogyott, úgyhogy ghít csináltam gyorsan s azzal kevertem el a darált mogyorót, így se rossz ;)), de majd lesz mit olvasnom, ha visszajöttem, remélem.

2013. júl. 11. 20:16
 9/24 anonim ***** válasza:
51%
Senki haverja nem vagyok, de ez a "hányok tőletek" meg "idióták" téged minősít.
2013. júl. 11. 20:29
 10/24 A kérdező kommentje:

Hát igazából most, hogy mondjátok...

Egyétek a sok zsírt, legalább 3-5 éven belül elpatkoltok!:)

2013. júl. 11. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!