Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi ez az új hülyeség, hogy...

Mi ez az új hülyeség, hogy egyél rengeteg zsírt, szénhidrátot meg alig?

Figyelt kérdés

Ezek komolyan ennyire idióták, vagy csak tettetik? A szervezet működésének mondanak ellent, hagy ne magyarázzam, miért...

És még hirdetik is a butaságukat.

2013. júl. 11. 18:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

A zsír szükséges a sejtek felépítéséhez, a hormonok termeléséhez, az ízületek olajozott működéséhez, kipárnázza a szerveinket, valamint segíti a vér sima áramlását.

A fentieken kívül van a zsírnak két olyan funkciója, ami fogyás szempontból létfontosságú. Az egyik, az hogy a zsír képes lekötni, közömbösíteni és eltávolítani a testben túltengő savakat.

A zsír másik fontos tulajdonsága, hogy a zsír sokkal jobb üzemanyag, mint a szénhidrátok vagy a fehérjék égetéséből származó energia. A zsír égetéséből hatszor annyi energiához juthatunk, mindazonáltal az égetés során kevesebb savas salakanyag termelődik!

2013. júl. 11. 20:42
 12/24 A kérdező kommentje:

Jó étvágyat hozzá!

Érdekes, hogy én például kevés zsírt eszem, és napi 100 g ch-t, mégis lefogytam közel 70 kg-t. Egészséges vagyok, képzeld, még csak el sincs savasodva a szervezetem :)

De te majd nézheted magad felülről, a szíved meghálálja majd a sok zsírt.

2013. júl. 11. 20:50
 13/24 A kérdező kommentje:
És talán jobban járnátok, ha a FOGYÁS helyett az EGÉSZSÉG lenne az elsődleges! A sok zsír egyáltalán nem egészséges.
2013. júl. 11. 20:50
 14/24 anonim ***** válasza:
51%

Ha te mondod...

Túl egészségesen nem élhettél, ha 70 kg felesleg volt rajtad:)

2013. júl. 11. 20:52
 15/24 A kérdező kommentje:
Hát bocsi, sajnos 2 éves koromban volt hormonproblémám, nem hiszem, hogy a sz@r kajálástól lett :((( De ha te mondod.. :(((((
2013. júl. 11. 20:59
 16/24 anonim ***** válasza:
51%
Nekem az egészség az elsődleges :) Ez elég jól összefér a zsírfogyasztással :) Én még kicsi vagyok, de vannak hozzáértő emberek, akiknek a munkájuk és szenvedélyük a táplálkozástan (bár ez még mit se jelent), s főleg zsírból áll a táplálkozásuk s elég jól elvannak rajta, jópár éve. Nyilván a maradékot jól kell összeállítaniuk, de az a helyzet, hogy az eszenciális tápanyagokat viszonylag kevésből be lehet vinni, a maradékra pedig teljesen jó az energiát adó, inzulinválaszt nem adó zsír.
2013. júl. 11. 21:14
 17/24 anonim ***** válasza:

Szerencsére a testem magasról tesz a kívánságaidra és energikussággal, jóllakottsággal, megfelelő feltételek esetén fogyással reagál a sok zsírra :)

Ahelyett, hogy vadidegenekre fröcsögsz, elgondolkodhatnál, hogy hogyan oldhatnád meg az életedben azokat a problémákat, amelyek miatt ilyen irritált vagy.

2013. júl. 11. 21:23
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok "irritált", csupán szoktam gondolkozni. :)
2013. júl. 11. 21:24
 19/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Te nem gondolkozol, hanem fröcsögsz olyanról, amiről halvány lila gőzöd sincs, olyanoknak, akiket nem is ismersz.

Hát gratulálok, ez teljesítmény! :)

(UI.: gratulálok a fogyásodhoz!)

2013. júl. 11. 21:37
 20/24 A kérdező kommentje:
Halvány lila gőzöm sincs róla? Miért, szerinted dietetikusként mi a lóf-szt tanulok??
2013. júl. 11. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!