Mi ez az új hülyeség, hogy egyél rengeteg zsírt, szénhidrátot meg alig?
Ezek komolyan ennyire idióták, vagy csak tettetik? A szervezet működésének mondanak ellent, hagy ne magyarázzam, miért...
És még hirdetik is a butaságukat.
A zsír szükséges a sejtek felépítéséhez, a hormonok termeléséhez, az ízületek olajozott működéséhez, kipárnázza a szerveinket, valamint segíti a vér sima áramlását.
A fentieken kívül van a zsírnak két olyan funkciója, ami fogyás szempontból létfontosságú. Az egyik, az hogy a zsír képes lekötni, közömbösíteni és eltávolítani a testben túltengő savakat.
A zsír másik fontos tulajdonsága, hogy a zsír sokkal jobb üzemanyag, mint a szénhidrátok vagy a fehérjék égetéséből származó energia. A zsír égetéséből hatszor annyi energiához juthatunk, mindazonáltal az égetés során kevesebb savas salakanyag termelődik!
Jó étvágyat hozzá!
Érdekes, hogy én például kevés zsírt eszem, és napi 100 g ch-t, mégis lefogytam közel 70 kg-t. Egészséges vagyok, képzeld, még csak el sincs savasodva a szervezetem :)
De te majd nézheted magad felülről, a szíved meghálálja majd a sok zsírt.
Ha te mondod...
Túl egészségesen nem élhettél, ha 70 kg felesleg volt rajtad:)
Szerencsére a testem magasról tesz a kívánságaidra és energikussággal, jóllakottsággal, megfelelő feltételek esetén fogyással reagál a sok zsírra :)
Ahelyett, hogy vadidegenekre fröcsögsz, elgondolkodhatnál, hogy hogyan oldhatnád meg az életedben azokat a problémákat, amelyek miatt ilyen irritált vagy.
Kedves kérdező!
Te nem gondolkozol, hanem fröcsögsz olyanról, amiről halvány lila gőzöd sincs, olyanoknak, akiket nem is ismersz.
Hát gratulálok, ez teljesítmény! :)
(UI.: gratulálok a fogyásodhoz!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!