Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit próbálhatnék még ki a...

Mit próbálhatnék még ki a gyorsabb anyagcsere érdekében?

Figyelt kérdés
Hiába sportolok,hiába iszok napi 3 liternél is többet nincs semmi változás. Nem akarok hashajtókkal próbálkozni de az sem állapot,hogy 3-4 naponta megyek csak wc-re.Ihatok tejet és ehetek rá barackot az sem hatja meg a gyomrom és el sem tudom képzelni,hogy mit csinál a szervezetem a sok bevitt étellel. Szeretnék fogyókúrázni kicsit de így nem sok értelme lesz. Gyakorlatilag több kiló szemetet hurcolok magamban és nem tudom elérni semmivel azt,hogy reggeli rutinná váljon a wc.Tudnátok valami tanácsot adni ami beválhat?
2013. júl. 10. 07:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egy vérvétel, és utána a bélflóra rendbetétele.
2013. júl. 10. 07:10
 2/11 anonim ***** válasza:
Esténként egyél meg egy natur joghurtot, tegyél bele 1 kk őrölt lenmagot, reggelente éhgyomorra egyél meg pár szem aszalt szilvát és igyál rá 1 deci melegvizet, egyél sok főzeléket, gyümölcsöt, kevesebb zsíros ételt, néha használhatsz Glicerin kúpot, ha nehezen megy a székelés, ez alaposan kitisztít, nem fogsz rászokni.
2013. júl. 10. 08:12
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
A nagywc gyakorisága nem függ össze az anyagcsere gyorsaságával...
2013. júl. 10. 08:14
 4/11 A kérdező kommentje:

2.válaszoló: ki fogom próbálni ezeket,köszi

3.válaszoló: akkor rosszul tudtam,elnézést de attól még a probléma megvan.

2013. júl. 10. 08:37
 5/11 anonim ***** válasza:

Úgy tudom valakinél pont a tej okoz problémát, és nem hasmenést.

Gondolom gyümölcsök, sok rost sem segít, szilvalekvár hiszen ez elég régi, egyszerű trükk.

Vannak enyhe hashajtó teák, csak nem tudom ezek szerintem nem kezelik az okot. Valaki írta a bélflóra rendbetételét, szerintem keress fel orvost, vizsgáljanak ki és utána lehet hogy segítene egy ilyen probiotikum kezelés. Elvileg a bélflóránk tönkresilányul és nagyon eltér a megfelelőtől, és ez sok problémát okozhat. Vagy valamilyen étel érzékenység?

2013. júl. 10. 08:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Keverj joghurtba vagy kefirbe búzakorpát,és igyál napi 2-3 liter vizet. A kevés rost és folyadékbevitel a hibás szerintem:)
2013. júl. 10. 10:07
 7/11 anonim ***** válasza:
45%

Ne felejts el napi 5-ször enni!

Én pl reggelire mindig zabpelyhet eszem egy kis marék mogyoróval, nagyon jól eltelít és tele van rosttal. Tízóraira egy gyümölcs, ebédre hús+zöldség, uzsi szintén 1 gyümölcs, vacsorára pedig tojás/saláta stbstb. Emellé még este egyél meg egy kanál lenmagot vagy lenmagolajat, szerintem így működni fog a dolog:) Jah és persze fontos a sport is!

2013. júl. 10. 10:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem a szilva lekvár nagyon megfogja a hasam legutóbb 3 hétig szenvedtem ,rettentően fájt a hasam.

Mikor sikerült wc-ni 3óráig ültem a wc-n.:-(

2013. júl. 10. 11:10
 9/11 anonim ***** válasza:
33%

Hali.

Ha nagyon bélbajokkal szenvedtek:

Minimum tej és gluténmentesség (igen, mindenhova ezt írom mert alapvető betegségokozók).

Ha nem segít látványosan, akkor el kell kezdeni ketogén paleózni, egyszerűen ez az amitől segítséget lehet remélni. Később lehet lazítani, több mindent enni.

Akik bélflóráztak, probiotikumokról írtak igazuk lehet.

2013. júl. 10. 11:43
 10/11 anonim ***** válasza:
(de a savanyított tejtermékek nem tekinthetők hatásos probiotikumoknak)
2013. júl. 10. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!