Mit próbálhatnék még ki a gyorsabb anyagcsere érdekében?
2.válaszoló: ki fogom próbálni ezeket,köszi
3.válaszoló: akkor rosszul tudtam,elnézést de attól még a probléma megvan.
Úgy tudom valakinél pont a tej okoz problémát, és nem hasmenést.
Gondolom gyümölcsök, sok rost sem segít, szilvalekvár hiszen ez elég régi, egyszerű trükk.
Vannak enyhe hashajtó teák, csak nem tudom ezek szerintem nem kezelik az okot. Valaki írta a bélflóra rendbetételét, szerintem keress fel orvost, vizsgáljanak ki és utána lehet hogy segítene egy ilyen probiotikum kezelés. Elvileg a bélflóránk tönkresilányul és nagyon eltér a megfelelőtől, és ez sok problémát okozhat. Vagy valamilyen étel érzékenység?
Ne felejts el napi 5-ször enni!
Én pl reggelire mindig zabpelyhet eszem egy kis marék mogyoróval, nagyon jól eltelít és tele van rosttal. Tízóraira egy gyümölcs, ebédre hús+zöldség, uzsi szintén 1 gyümölcs, vacsorára pedig tojás/saláta stbstb. Emellé még este egyél meg egy kanál lenmagot vagy lenmagolajat, szerintem így működni fog a dolog:) Jah és persze fontos a sport is!
Nekem a szilva lekvár nagyon megfogja a hasam legutóbb 3 hétig szenvedtem ,rettentően fájt a hasam.
Mikor sikerült wc-ni 3óráig ültem a wc-n.:-(
Hali.
Ha nagyon bélbajokkal szenvedtek:
Minimum tej és gluténmentesség (igen, mindenhova ezt írom mert alapvető betegségokozók).
Ha nem segít látványosan, akkor el kell kezdeni ketogén paleózni, egyszerűen ez az amitől segítséget lehet remélni. Később lehet lazítani, több mindent enni.
Akik bélflóráztak, probiotikumokról írtak igazuk lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!