Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez jót jelent? (anyagcsere-ügy)

Ez jót jelent? (anyagcsere-ügy)

Figyelt kérdés

Tavaly egy héten 1 vagy 2 alkalommal tudtam csak nagydolgot intézni. Azóta nagyon sokat fogytam.

Most már minden nap legalább egyszer (ma 2× is voltam) el tudok menni wc-re. (1 hónapban talán 1× van, hogy kimarad egy nap).

Ez azt jelenti, hogy felgyorsult az anyagcserém? Ehetek többet? :D

2013. júl. 2. 19:49
 1/3 azrengetegmogyoró ***** válasza:
Lehet pont azért nem tudtál menni wc-re mert nem ettél eleget, sok rostot kellett volna/kellene enni. :)
2013. júl. 2. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Az anyagcsere nem = azzal, hogy a beledben milyen sebességgel halad a táplálék!!!

Nem tudom, emberek honnan gondolják, hogy ez ettől függ. Jelenleg irodai munkát végzek, nem jut időm sportolni, az anyagcserém valószínűleg egy teknősével egyezik meg, mégis naponta 2x megyek wcre, mert sok rostot eszek, sok vizet iszok. Ez ennyin múlik, az anyagcsere az a Szentgyögyi-Krebs ciklus, más néven citromsav-ciklus, de az nem függ a belek perisztartikájától.

2013. júl. 4. 10:18
 3/3 poiu ***** válasza:
Annyit ehetsz, amivel tartod az eredményt. Ez nem függ össze a széklet gyakoriságával.
2013. júl. 4. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!