Hogyan fogyjon le valaki, aki anyagcsere zavarral küzd, és nincs pénze, sokszor még puszta kenyérre sem?
Figyelt kérdés
Nagyon kövér vagyok, kb. 130 kg. Ez engem nagyon zavar, de azt tudni kell hozzá, hogy 80 kg voltam régebben kb., és a jojó effektus kapcsán híztam ekkorára, a legutóbbi fogyókúrám alkalmával 2 hónap alatt híztam fel 40 kg-t. A párom az építőiparban van, ha éppen van munka, akkor megadom a tartozásokat, amit kölcsönkérek, amikor nincs, szóval olívaolaj meg effélék kizárva. Anyagcsere zavarom van, amire olyan gyógyszert kell szedjek, mint a cukrosoknak, de nem tudom bevenni, amikor nincs ennivalóra pénzem, mert különben hypoglycaemiás kómába esnék, mivel nem vagyok cukros. Örökké éjszakázom, már semmi bioritmusom, szóval teljesen tönkrement az életem, és már fogalmam sincs, hogyan fogjak neki, pedig nagyon le kéne fogynom, mert még fiatal vagyok, de már most nagyon beteg a súlyom miatt, meg hát marhára nem vagyok egy esztétikus látvány. Van valakinek valami ötlete?2013. ápr. 26. 02:13
1/2 anonim válasza:
A piacokon a csirkésnél kapsz húsos csontot 250 Ft/kiló áron és levesnek megfőzve rengeteg húst nyersz belőle. Zöldséget, céklát, káposztát lehet kapni viszonylag olcsón. Egy jó kis húsleves tápláló, éhes sem leszel utána. A tojás ára is elérhető. Egy dolog tilos a fogyókúrában: a koplalás. A jojóeffektus attól van.
Ne feledkezz meg a vízivásról sem. A te esetedben a napi 4 liter sem sok.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. ápr. 27. 00:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!