Azrengetegmogyoró kérdése:
Paleo vs. Kiegyensúlyozott étrend?
Figyelt kérdés
Kiegyensúlyozott étrend: zöldség, gyümölcs, hús, tojás, tejtermékek, teljes kiőrlésű gabonafélék.
Ki melyik életmódot választotta és miért?
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy miért terjedt el ennyire sikeresen a paleo (mint annak idején a 90 napos, vagy az atkins) és vannak-e még olyanok, akik (az én szemszögemből nézve) még 'normálisan' esznek, és a kiegyensúlyozott étrendet választják.
Plusz egy kis olvasmány:
#pampampam
2013. júl. 4. 08:10
21/22 anonim válasza:
* teremtsünk egy olyan világot, ahol az emberek NEM rabszolgaként éppen a megélhetésükért küzdenek
egy 'nem' lemaradt.
22/22 biharzoli válasza:
Sziasztok! Én paloóztam 120 kg-ról lementem 100 kg-ra 1,5 év alatt, úgy, hogy nem mozogtam. Itt azonban visszatértem az eredeti étrendemhez, és megint 115 kg vagyok...A kiegyensúlyozott étrendet sajnos nagyon nehéz tartanom, inkább korlátok (pl.: paleo) közé szorítom magam...Tényleg embere válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!