Legyen az Aktívia a mindennapi, kiegyensúlyozott, változatos étrend része?
Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 22:44
1/3 anonim válasza:
NEEE! Hozzászoksz és végül székrekedésed lesz. Kicsit túl van nyálazva a reklámmal.
Ha kiegyensúlyozottan táplálkozol akkor nincs semmi baja a bélflórának, a kalcium bevitel meg nemcsak a yoghurtból nyerhető: szezámmag, TOFU, zöld leveles zöldségek, stb.
2/3 anonim válasza:
Nagyon jo PR szöveg, hogy Bifidus essensis, meg minden, az igazság az, hogy a Lactobacillus bifidus flancos elnevezése (gondolom, hogy ne legyen benne az, hogy bacillus, mert az fúj) szóval az Aktívia ugyan azt tudja, mint a többi síma joghurt, sőt! Ha rám hallgatsz akkor, nem feltétlenül hiszed el, eleve, tényleg nincs is semmi baja a bélflórádnak! Ez egy generált szükséglet, ne dőlj be neki!
3/3 anonim válasza:
Én is kipróbáltam, mert székrekedesem volt. Nekem nem vált be. A kemény tojás annál inkább:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!