Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Helyes testmozgás és étrend...

Helyes testmozgás és étrend egy asztmás számára?

Figyelt kérdés
Én egy 21 éves lány vagyok, 163 cm és 93 kg..ami borzasztó. Egy évvel ezelőtt sikerült leadnom 7 kg-t a 90 napos diétával és mozgással, de szokás szerint feladtam...mert türelmetlen vagyok. Ám, mivel asztmás vagyok, sajnos nem tudok bármit sportolni, ha el is kezdem...hamar felmegy a vérnyomásom és kezdek fulladni. Segítséget szeretnék kérni, hogy hogyan tudnék az életmódomon még így is, sikeresen változtatni?! A célom, hogy 65 kg körül legyek. Köszönöm előre is!

2013. júl. 2. 13:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha elmondod hogy mit ettél a 90 napos diéta alatt hogy fogytál, akkor kielégíted az érdeklődésemet és megfizeted a segítségemet.

Gyulladáscsökkentő táplálkozással (pl. paleo, olvass utána) fogyhatsz és az asztmád is helyrejöhet.

Mozgás: jóga, taichi, qigong. Ezek is támogatnák mind az asztma gyógyulását, mind az elhízás hormonális okát segítenének kezelni.

Úgy tudsz változtatni hogy lejársz minél több edzésre a felsoroltak közül (minél többet gyakorlod ezeket) illetve megfelelő módon kezdesz enni, utána tudsz nézni.

:)

2013. júl. 2. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!