Mit csináljak? Elegem van az egészből!
Egy éve étkezési zavaraim voltak, eléggé lefogytam, de csak az egészséges határokon belül, de azóta ingázik a súlyom, eddig a régi és a lefogyott súlyomon belül, de most meghíztam, mert abbahagytam a táncot. Már úgy vagyok vele, hogy utálok enni, elegem van a kaján való pörgésből. Időnként nagyon nagy lesz az étvágyam, máskor napokig el lennék kaja nélkül. Aztán meg nem is tudom, mit kellene ennem, mert iskolába járok. A szendvicseket (tk-t is) már irtóra unom, meg nem vagyok menzás sem, általában futár cégeknél fizetünk be, de az is olyan egysíkú.
Abban is tanácstalan vagyok, mikor kellene ennem, mert nálam a napi 5 étkezés nem működik, ha nem vagyok éhes, minek egyek?, illetve reggelizni is utálok. Régebben csináltam a harcosok étrendjét, de ha nem sportol az ember, nem működik, plusz van az a jó szokásom, hogy ha hazaértem, megszegem...
Lehet, hogy a leírtak alapján 50 kilós lánynak kellene lennem, de nem vagyok az. Arra sincs ötletem, mit sportoljak, mert futni, görkorizni télen nem tudok (max. hétvégén, mert délután már sötét van), az edzőteremhez nincs motivációm, és mostanában időm sem, az otthoni tévétornától meg idegbajt kapok...
Tudom, hogy most hisztisnek meg finnyásnak gondoltok, de jó lenne, ha adnátok tippeket, illetve ha van, aki hasonló cipőben járt, és lefogyott, megírná a tapasztalatait. Ti hogy oldjátok meg a dolgot? Nem akarok túl sokat foglalkozni ezzel... (Persze ha túl leszek ezen a nehéz időszakon, akkor biztosan elkezdek sportolni - nem, ez nem egy kifogás.)
Ez nem hisztinek tűnik, ez hiszti.
Pontról pontra kifogásokat kerestél a normális diéta plusz sport kombóra. Tudod te hogy mit kéne, csak rinyálni könnyebb. Nem baj, csak búcsúzz el az eredménytől is, és akkor siránkozhatsz tovább.
Nem olvastam el a rengeteg információt.
De tényleg nem!
Kaja: paleó (hús, zöldség, gyümölcs, olajos mag.)
Edzés: heti 3x-4x bodyrock TV videós edzés. Ennyi, bőven elég. Már a kaja alapból elég.
Edzésre lenne jobb tippem, de az már pénzbe kerül, el kell menni otthonról (Jóga, Taichi...)
6-os igazat mond. Két választásod van:
1.) Elhatározod és csinálod.
2.) Rinyálsz és kifogást keresel mindenre, és nem csinálod.
Én egyik nap elhatároztam, hogy paleó szerint fogok enni, és csináltam. Csak zöldség, tojás, hús, gyümölcs volt az étrendemben. Három hét alatt fogytam zsírból 5 kilót, és azóta is tartom.
Köszönöm a válaszokat! Abbahagytam a rinyálást, és úgy döntöttem, hogy belevágok a ciklikus ketogén étrendbe, ezúttal jobban utánaszámolva, több zsírral és a józan ész határain belüli fehérjemennyiséggel, hogy ne haljak szomjan:) Aztán paleó!
Köszönöm azoknak is, akik cs.szegettek, mert akkor is igazuk van, ha offolnak... Szurkoljatok nekem ti is!
Harcművész, nagyon jó oldalt ajánlottál, köszönöm! Egyébként kíváncsi vagyok a többi mozgásformára is, megírhatnád őket, mert egyszer csak kimozdulok otthonról!:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!