Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Decemberig sikerülhet leadnom...

Decemberig sikerülhet leadnom 20 kg-ot?

Figyelt kérdés

Ebben a pillanatban kezdem el az életmódváltást. Nem akarom most már halálra tömni magam. Júl. 3-a van, és pontosan dec. 3-ig csinálnám, utána pedig súlytartás. De addigra sikerülhet-e elérni a célom? 5 hónap alatt -20 kg? Jelenleg 170 cm és 75 kg vagyok. Lehet, hogy az 55 kg kevésnek hangzik, de voltam már 60 kg ugyanekkora magassággal, és akkor sem voltam olyan nádszálkarcsú, mert erős a csontozatom, vagy mit tudom én...

Ilyesni étrendet szeretnék követni:

reggeli: 1 kg dinnye

tízórai: 1 sárgarépa és 1/4 kígyóuborka lereszelve, mellé kicsi natúr joghurt mártogatósnak, fűszerekkel

ebéd: 3 tojásból rántotta, mellé 1 paradicsom

uzsi: 10 dió megpucolva

vacsora: saláta paradicsomból, uborkából, paprikából, jégsalátából, tonhallal

Sajnos húst és halat fogyasztani nincs igazán lehetőségem, de igyekszem mindig nap legalább egyszer enni

Hát, nagyjából ilyenre tervezem az étkezéseket, ez a holnapi menüm.

Sportnak minden nap 1-2 óra mozgás, vagy több, amikor van időm, pl. most, nyári szünetben. Torna, biciklizés, futni nem tudok, mert gerincferdülésem van...

Szerintetek sikerülhet? Ugye nem túl gyors a tempó, direkt úgy terveztem, hogy ne legyen.

17L

2013. júl. 2. 13:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Bármi sikerülhet ha kitartó vagy, így a fogyás is.

De elég egyhangú az étkezésed, szerintem kevés.

Az nem gond ha nem eszel mindennap húst. De zöldségekből, gyümölcsből többet kellene fogyasztanod.

2013. júl. 2. 13:13
 2/11 anonim ***** válasza:

Szerintem az az 1 kg dinnye az sok. Miért nem eszel egy szendvicset reggelire?

A többi meg elég egy hangú. Próbálj meg hétköznapi ételeket is beépíteni, mert mindig nem tudod majd ezt csinálni. Különféle leveseket, főzeléket, néha tésztát.

2013. júl. 2. 13:26
 3/11 anonim ***** válasza:
Az életmódváltás az egy egész szól. Te azt írod, hogy ezt decemberig csinálnád, utána meg súlytartás. Ez azt jelenti, hogy dec-ig életmódot váltasz, utána meg visszaváltasz a shit kajákra. Akkor nem életmódváltásról beszélünk, csak arról, hogy 5 hónapig diétázol.
2013. júl. 2. 13:33
 4/11 A kérdező kommentje:

Mitől lenne egyhangú? Eszem hatféle zöldséget, gyümölcsöt (lehet dió helyett inkább meggyet eszem, az +1), tojást, halat, joghurtot... Szerintem ez elég változatos, nem egész nap egyfajta kaját eszek.

Tésztát, kenyeret egyáltalán nem tervezek enni, főtt ételt ebédre, ha olyan van itthon, ami kevésbé kalóriadús, pl. leves, főzelék.

A súlytartásról, egyáltalán nem tervezek ugyanilyen kajákat enni, mint amit eddig... Ugyanezt az égtrnedet megtartanám, de már néha-néha megeszek kicsit kalóriadúsabb kajákat, pl. spagettit, de akkor extra mozgást is beiktatok. Meg mivel jön majd a karácsonyi időszak, kicsit többet engedek magamnak, de utána ha feljön 1-2 kg, újra ledolgozom sporttal. Meg valószínűleg addigra már annyira megszokom az új étrendet, hogy nem lesz kedvem habzsolni, mint most, amikor ehhez van szokva a szervezetem...

2013. júl. 2. 13:46
 5/11 poiu ***** válasza:
Necces. Elvileg 1kg / hét sikerülhet, de reálisan inkább csak 2-3 kg / hónappal számolj. Az elején lehet gyorsabb, aztán lassul. A reggeli kihagyható, de ha eszel, akkor reggel jó a tojás zöldséggel, rendes zsíron vagy olajon pirítva. Ha reggelizel, nem kell tízórai. Ebéd-vacsora: több fehérje és nagyobb mennyiség kéne. Ha ma ehhez tartod magad, akkor este éhesen mész ágyba. Pár napi szenvedés után a legtöbb ember föladja.
2013. júl. 2. 13:56
 6/11 A kérdező kommentje:
Mindenképp napi 5x étkezem, így egész nap jól érzem magam.
2013. júl. 2. 13:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Egy kis csirkemellet vagy halat beiktathatnál szerintem. :)
2013. júl. 2. 15:03
 8/11 anonim ***** válasza:
*Az életmódváltás az egy egész ÉLETRE szól. (az a szó kimaradt)
2013. júl. 2. 15:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha 1-2 hónapig ezeket eszed rájössz, hogy egyhangú-e vagy sem. Decemberben nem igazán van dinnye. Valamivel ki kell majd váltani, de szerintem te is így gondoltad értelemszerűen. Én a nyers vegán étkezést javaslom nézd meg. Van sok jó recept amit beiktathatsz.

első voltam

2013. júl. 2. 15:37
 10/11 A kérdező kommentje:

Úristen, dehogy tervezek télen dinnyét enni! :O

Értelemszerűen mindig azt eszem, aminek szezonja van, barackot, szőlőt, aztán narancsot...

Ez csak egy MINTA!

2013. júl. 2. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!