Decemberig sikerülhet leadnom 20 kg-ot?
Ebben a pillanatban kezdem el az életmódváltást. Nem akarom most már halálra tömni magam. Júl. 3-a van, és pontosan dec. 3-ig csinálnám, utána pedig súlytartás. De addigra sikerülhet-e elérni a célom? 5 hónap alatt -20 kg? Jelenleg 170 cm és 75 kg vagyok. Lehet, hogy az 55 kg kevésnek hangzik, de voltam már 60 kg ugyanekkora magassággal, és akkor sem voltam olyan nádszálkarcsú, mert erős a csontozatom, vagy mit tudom én...
Ilyesni étrendet szeretnék követni:
reggeli: 1 kg dinnye
tízórai: 1 sárgarépa és 1/4 kígyóuborka lereszelve, mellé kicsi natúr joghurt mártogatósnak, fűszerekkel
ebéd: 3 tojásból rántotta, mellé 1 paradicsom
uzsi: 10 dió megpucolva
vacsora: saláta paradicsomból, uborkából, paprikából, jégsalátából, tonhallal
Sajnos húst és halat fogyasztani nincs igazán lehetőségem, de igyekszem mindig nap legalább egyszer enni
Hát, nagyjából ilyenre tervezem az étkezéseket, ez a holnapi menüm.
Sportnak minden nap 1-2 óra mozgás, vagy több, amikor van időm, pl. most, nyári szünetben. Torna, biciklizés, futni nem tudok, mert gerincferdülésem van...
Szerintetek sikerülhet? Ugye nem túl gyors a tempó, direkt úgy terveztem, hogy ne legyen.
17L
Bármi sikerülhet ha kitartó vagy, így a fogyás is.
De elég egyhangú az étkezésed, szerintem kevés.
Az nem gond ha nem eszel mindennap húst. De zöldségekből, gyümölcsből többet kellene fogyasztanod.
Szerintem az az 1 kg dinnye az sok. Miért nem eszel egy szendvicset reggelire?
A többi meg elég egy hangú. Próbálj meg hétköznapi ételeket is beépíteni, mert mindig nem tudod majd ezt csinálni. Különféle leveseket, főzeléket, néha tésztát.
Mitől lenne egyhangú? Eszem hatféle zöldséget, gyümölcsöt (lehet dió helyett inkább meggyet eszem, az +1), tojást, halat, joghurtot... Szerintem ez elég változatos, nem egész nap egyfajta kaját eszek.
Tésztát, kenyeret egyáltalán nem tervezek enni, főtt ételt ebédre, ha olyan van itthon, ami kevésbé kalóriadús, pl. leves, főzelék.
A súlytartásról, egyáltalán nem tervezek ugyanilyen kajákat enni, mint amit eddig... Ugyanezt az égtrnedet megtartanám, de már néha-néha megeszek kicsit kalóriadúsabb kajákat, pl. spagettit, de akkor extra mozgást is beiktatok. Meg mivel jön majd a karácsonyi időszak, kicsit többet engedek magamnak, de utána ha feljön 1-2 kg, újra ledolgozom sporttal. Meg valószínűleg addigra már annyira megszokom az új étrendet, hogy nem lesz kedvem habzsolni, mint most, amikor ehhez van szokva a szervezetem...
Ha 1-2 hónapig ezeket eszed rájössz, hogy egyhangú-e vagy sem. Decemberben nem igazán van dinnye. Valamivel ki kell majd váltani, de szerintem te is így gondoltad értelemszerűen. Én a nyers vegán étkezést javaslom nézd meg. Van sok jó recept amit beiktathatsz.
első voltam
Úristen, dehogy tervezek télen dinnyét enni! :O
Értelemszerűen mindig azt eszem, aminek szezonja van, barackot, szőlőt, aztán narancsot...
Ez csak egy MINTA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!