Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le szeretnék fogyni 10 kilót...

Le szeretnék fogyni 10 kilót július 15-ig szerintetek sikerülhet? Ha igen akkor, hogy?

Figyelt kérdés

Az a szerencsém hogy gyorsan fogok de könnyen vissza is tudom szedni a kilókat.

Fontos lenne mert itt a strand szezon és szeretnék büszbe lenni magamra.

2013. jún. 16. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Kizárt. Hamarabb kellett volna észbe kapni. Maximum 4 kg mehet le ennyi idő alatt.
2013. jún. 16. 23:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Ajjajj akkor bajban vagyok köszi a válaazt!!:)
2013. jún. 16. 23:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem szerencsés vagy, hogy gyorsan fogysz és vissza, hanem idióta ebben a témában. (Bocs, de ez az igazság.)

Ilyenkor semmi mást nem csinál a szervezeted, mint tartalékol és gyorsan lebontja az izomzatod egy részét, hogy ne kelljen azt fönntartani (mivel nagyon nergiaigényes), majd amikor újra eszel, akkor szépen mindent elraktároz, de már nem izmot épít, hanem zsírpárnákat.

Eredménye, hogy egyre hájasabb leszel.

Jó hír viszont, hogy 4 hét alatt el tudod sajátítani az egészséges életmód alapjait (étrend + sport), le tudsz fogyni zsírból 3-4 kg-ot, az izmaid megfeszülnek, összességben formásabb leszel és nem kell aggódnod, hogy visszahízol, ha folytatod tovább.

2013. jún. 17. 13:05
 4/5 anonim válasza:
Szerintem sikerülhet! Én egy hónapja 72 kilo voltam azóta nem tudtam mérni magam, mert kifogyott elem mérlegből, de azóta minden nap húst eszek + reggeli vacsora mellette heti 4 nap 30 perces edzések, de ez se az a pörgős edzés csak súlyzózás, fekvőtámasz, lábemelés meg ilyenek.. és hihetetlen számomra, de lefogytam 67 kilóra így, pedig azelőtt pont, hogy nem kajáltam rendesen meg keményebben edzettem.. nem tudom mitől lehet..
2013. jún. 17. 17:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!
2013. jún. 18. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!