Szeptemberig szeretnék leadni 9 kg - ot. Sikerülhet?
Ja és még egy kérdés:
Ha mondjuk csak zöldséget meg gyümölcsöt,túrót meg nem zsíros húst eszek,de sosem vagyok éhes mert ezekből annyit eszek,amennyivel jól lakok,az nem koplalás,ugye?
Ha elhízott vagy az éhség érzeted nem biztos hogy jól működik. Az a "nem koplalás" ha többet eszel mint amennyit a tested elhasználna akkor ha egész nap feküdnél.
Ezt ilyen kajákból két étkezéssel nehéz megoldani, meg az sem jó ha ötször kajálsz, de abból az egyik egy gyümölcs a másik egy saláta levél a harmadik meg két falat túró.
Egyél olajos magvakat és rántottát is. Esszenciális zsírok nélkül baj lenne az anyagcseréddel előbb utóbb. És tényleg egyél rendes adagokat, a zöldséget nem lehet túlzásba vinni, fehérjéből meg sok kell. Ezek szénhidrát szegény kaják, napi 4-5ször rendes adagot kell enni belőlük, pölö rántotta 3 tojásból zöldséggel. Sok anorex egész nap nem eszik enyit mint ami egy étkezésre kéne és rövid úton meg is látják a kárát.
Zöldség, gyümölcs, hús jók, de még a zsír is.
A túróról megoszlanak a vélemények, de valószínűleg szépen fogyni fogsz.
Köszönöm:)
Am nem vagyok elhízott,64kg vagyok 172cm,csak szeretnék picit vékonyabb lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!