Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Min.5-6 kilótól kellene...

Min.5-6 kilótól kellene megszabadulnom szeptemberig. Sikerülhet? Hogyan?

Figyelt kérdés
16 éve lány vagyok, 166 cm, 71 kg. A csontozaton erős és a lábam eléggé izmos, viszont a hasam, a hátam, és a karjaim hagynak maguk után némi kívánnivalót. Heti 4-5x futok olyan 10-15 percet(mivel asthmás és szívbeteg vagyok), valamint heti 6x tornázok olyan 1-1,2 órát. Étkezésemből kiiktattam a fehér kenyeret, az édességet, a tésztát, a krumplit. Így fogytam le június 5. óta 6,5 kilót. Csak mostanában mintha megállt volna a súlyom. Mit tehetnék, hogy lemenjen még pár kiló?
2010. júl. 2. 15:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Van így,hogy stagnál,le fog menni,vagy is meg fog indulni a fogyás újból.Azt ajánlom próbálj ki más mozgásformát is,menj úszni,görkorizni,esetleg valami csapatjáték,tánc,így nem lesz egyhangú.

Gratulálok,ez nagyon szép!

De ha mindent kiiktattál,akkor mit eszel?Leírnád pl. egy napodat?

Én négy napja kezdtem változtatni és már ettől a lement egy kilótól és laposabb hastól is jobban érzem magam:P

2010. júl. 2. 15:38
 2/2 A kérdező kommentje:

Gratulálok:) Ügyes vagy! És köszönöm:) Persze, leírom átlagosan mit eszek:

Reggeli: általában 3-4 tojásból rántotta, vagy 2 virsli, néha 1,5 %-os tej, müzlivel...

Tízórai: valamilyen gyümölcs

Ebéd: Csirkemell zöldséges-rizses körettel... vagy grillcsirke, hal...

Uzsonna: Vagy gyümölcs vagy puffasztott rizs

vacsora: Könnyű és finom joghurt rosttal, vagy 2-3 dl 1,5 %-os tej

2010. júl. 2. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!